Romania se poate mandri cu producator de echipamente si utilaje industriale laser

Advertorial
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 12:28
10668 citiri
Romania se poate mandri cu producator de echipamente si utilaje industriale laser
masini laser FOTO: bielda.com

Tehnologia laser a facut ca la ora actuala sa vorbim despre echipamente si utilaje dintre cele mai performante, cu precizie de operare. Aceasta sta la baza multiplelor functii din domenii diverse. Unul dintre acestea se refera la taierea si prelucrarea metalelor, domeniu in care utilajele folosite au cerinte specifice de operare. Acestea sunt proiectate de Bielda, un nume cu greutate, un brand ce pune semnul de egal intre inovatie, calitate si productia autohtona.

Bielda este brand cu reputatie la nivel european. Sub deviza sa "Bielda - Your business partner!" demonstreaza ca este mai mult decat un furnizor de servicii si produse.

Experienta de colaborare este multumitoare din toate punctele de vedere. Cei interesati regasesc aici consiliere profesionala, isi pot proiecta si dimensiona utilajele dorite, au parte de transport si montaj pentru acestea. Mai mult decat atat, aparatura este pusa in functiune, verificata de aceeasi echipa, pentru ca in final sa fie oferit si instructaj personalului care ajunge sa fie operator al acesteia.

Producator de masini laser - ce portofoliu are Bielda

In cadrul paginii oficiale bielda.com regasim portofoliul de produse. Vorbim despre masinile de indoire, sudura, curatare sau debitare, cu laser. Pentru fiecare dintre acestea cei de la Bielda garanteaza calitatea. Furnizeaza totodata si garantii, iar post garantie colaborarea cu echipa de specialisti poate fi posibila pentru revizii, service si mentenanta.

Astfel de utilaje sunt create cu scopul de a oferi randament maxim, dar cu efort minim. Fiecare client are propriul set de valori dupa care se ghideaza, insa in mod cert are asteptari de la Bielda de a-i oferi solutii personalizate, investitia in masini laser Bielda sa fie rentabila, pentru ca ar urma sa creasca productivitatea in activitatea intreprinsa.

Tehnologia laser in avantajul utilizatorului

Masinile laser de marca Bielda sunt un rezumat despre precizie in munca. Acest producator de masini laser aduce tehnologia la indemana utilizatorilor si proiecteaza variante diverse, care sa se plieze pe necesitatile specifice domeniilor de activitate.

Debitarea cu laser, spre exemplu, este una din cele mai rapide si precise metode de a taia metale si nemetale. Gratiei tehnologiei laser putem vorbi despre taiat in contururi diferite, despre posibilitatea de a crea modele complexe. Este totodata optimizat si timpul de executie, o mai mare varietate de materiale pot fi astfel prelucrate, cu viteza in executie. Insa nu se justifica ca graba strica treaba, ci vorbim despre minim de pierdere de material, maximum de randament, intr-un timp cat mai scurt.

Avantaje de colaborare cu Bielda

Bielda se asociaza cu nume mari ale nisei si, spre exemplu, are ca furnizor de sursa laser renumita companie IPG. Ofera publicului solutii de calitate si un set de avantaje de client. Spre exemplu pot fi setate parteneriate cu diversele institutii bancare cu care Bielda colaboreaza, astfel incat serviciul intern de finantare sa fie un plus pentru public.

Ofertele sunt personalizate, in functie de ceea ce fiecare alege pe baza de catalog. Pot fi cerute estimari de pret in cadrul paginii oficiale, bielda.com, pentru fiecare categorie de produse - masini de debitare laser, inclusiv variante duale pentru taiat tevi si tabla, masini pentru indoire, sudura sau curatare laser.

Un producator masini laser precum Bielda optimizeaza resursele financiare pe care le aveti disponibile. Asta si pentru ca puteti colabora local cu acest partener. Sunt excluse astfel cheltuielile ce tin de deplasari in strainatate, acolo unde exista, de regula, piata de desfacere. Exista iata, si in Romania astfel de resurse, iar o alegere optima a furnizorului permite sa castigati la pachet si transport asigurat, plus ajutor specializat in punerea in functiune a masinariei in cauza.

Pentru detalii contactati echipa Bielda in una din cele 3 reprezentante in tara, in Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#masini laser, #masini, #laser , #stiri afaceri