Real scade preturile cu pana la 20% la sute de produse

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 17:51
3236 citiri
Real scade preturile cu pana la 20% la sute de produse

Lantul de hypermarketuri Real Romania taie preturile, pentru a contracara scaderea puterii de cumparare a romanilor, inlesnind accesul oamenilor afectati de masurile de austeritate impuse de criza la cat mai multe produse alimentare si nealimentare.

In urmatoarele zile, primele produse cu pretul cel mai mic (cele mai ieftine produse) vor fi semnalizate la raft. Pana la sfarsitul lunii iunie, peste 300 de produse vor intra in acest program care va fi extins si in lunile viitoare.

"Pentru a contracara efectele masurilor de austeritate cerute de situatia economica dificila pe care o traversam, real,- Hypermarket se va concentra pe oferirea de preturi cat mai mici pentru cat mai multe produse din categoria celor care acopera nevoile de baza, fara a face rabat de la calitatea cu care compania si-a obisnuit clientii", se arata intr-un comunicat al companiei.

"Puterea de cumparare a romanilor va suferi in urma scaderii veniturilor, fapt care se va resimti in randul intregii societati si mai cu seama in randul celor cu venituri mici. De aceea, am ales pentru inceput 150-200 de produse cum ar fi zahar, ulei, orez, paste fainoase, malai, legume si fructe, carne de pui, carne tocata, mezeluri, lactate si branzeturi etc., produse de ingrijire si curatenie, dar si produse nealimentare, in principal cele care acopera nevoile de baza pentru care, prin eforturi considerabile, am gasit solutii care sa ne permita o scadere a preturilor cu pana la 20%.

Programul de scadere a preturilor va numara la sfarsitul lunii curente peste 300 de produse cu preturi foarte mici si va fi continuat in lunile urmatoare astfel incat tot mai multe articole, fie ca este vorba de produse alimentare sau nealimentare, sa fie incluse in acest program. Pentru real,- gasirea unor solutii la acest moment care sa permita largirea accesului consumatorului final la produsele de baza reprezinta un aspect foarte important pentru o companie ancorata in realitate.

Pentru atingerea acestui scop un element major il reprezinta inclusiv relatiile de colaborare cu partenerii si furnizorii nostri, inclusiv cu producatorii locali, real,- dovedindu-se un partener de incredere in acest sens", a declarat Michel Lamoot, director general.

Masura scaderii preturilor nu este prima luata de Real, compania dezvoltand in ultima perioada o serie de actiuni, promotiile de la raft si reducerile de preturi devenind o obisnuinta pentru cumparatori.

De pilda, pe parcursul lunii mai, au intrat in diverse programe promotionale peste 10.000 de articole.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#preturi real, #hypermarketuri real, #scaderi preturi real , #hipermarketuri