Profesionisti in corturi!

Advertorial
Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 12:47
16494 citiri
Profesionisti in corturi!

(P) Cand zici "cort" toata lumea se gandeste la drumetii si camping sau la cazare ieftina la festivaluri de muzica. Insa foarte putini se gandesc la corturile de dimensiuni mari, confectionate din metal si poliplan (PVC), pentru ca foarte putini cunosc utilitatea si versalitatea acestora.

Fie ca este vorba despre pavilioane pentru berarii, corturi pentru restaurante, corturi pentru petreceri, festivitati sau evenimente, targuri, expozitii sau competitii sportive, dar si corturi pentru depozitare, productie usoara sau agricultura, aceste constructii usoare reprezinta o solutie rapida si de incredere pentru multe dintre nevoile dumneavoastra.

De ce corturi? Simplu. Pentru ca pot satisfice o nevoie temporara sau permanenta de a adaposti persoane sau a depozita marfa in conditii sigure la un pret scazut. Dar si pentru ca pentru amplasarea lor nu aveti nevoie de nicio autorizare din partea autoritatilor locale.

Avand in vedere ca transportarea lor este relativ facila si montajul poate fi realizat de persoane fara calificare specifica, fara unelte speciale, corturile sunt demne de luat in seama.

Locul unde gasiti o mare diversitate de astfel de corturi la preturi competitive dar si o echipa bine pregatita, gata sa va vina in ajutor cu informatii si asistenta telefonica este www.proficort.ro.

Corturi pentru evenimente

Corturile pentru evenimente sunt disponibile in diferite variante de dimensiuni si calitati, intocmai pentru a satisfice orice pretentie. Astfel, pentru fiecare dintre calitatile BASIC, EXTRA si PROFI exista dimensiuni ale corturilor cuprinse intre 3x2m si 8x20m. Cele 3 calitati mentionate se diferentiaza intre ele prin detalii tehnice referitoare la structura, prelata si sisteme de siguranta.

Indiferent de calitatea aleasa, fiecare cort vine echipat cu ferestre pentru iluminat natural si cu usi de acces cu fermoar. Peretii laterali care pot fi configurati in functie de dorintele clientului, cu ferestre sau fara, pot fi montati individual pe stalpii cortului, stalpi ce sunt pozitionati la o distanta de 2 metri unul fata de celalalt. Astfel, se pot configura mai multe variante de acces in cort.

Detalii despre aceste corturi si preturi gasiti aici.

Corturi pentru depozitare si industriale

Corturile pentru depozitare dar si cele industriale reprezinta solutia cea mai rapida, cea mai economica, implicit cea mai fiabila pentru inlocuirea halei clasice. Daca in cazul halelor construite costul de construire este unul semnificativ (la care se adauga timpul necesar obtinerii autorizatiilor si proiectelor), in cazul corturilor costul de achizitie este unul mult mai redus (fara a fi necesare autorizatii sau alte documente) iar timpul alocat montajului este mult mai redus.

Si in cazul acestor corturi exista 3 categorii de calitate: BASIC, EXTRA si PROFI cu diferente intre ele legate de detalii tehnice referitoare la structura, prelata si sisteme de siguranta. In plus, aceste corturi beneficiaza de variante de configurare cu inaltimi mari de 2,6m, 3m sau 4m, fiind ideale pentru accesul cu motostivuitor si depozitarea marfurilor voluminoase.

Acum, configurarea corturilor pentru depozitare sau industriale nu cunoaste limite. Datorita jgheaburilor speciale din PVC, se pot alatura/alipi un numar nelimitat de corturi pentru a obtine depozitul ideal pentru nevoile dumneavoastra.

Mai multe informatii dar si preturi gasiti aici.

Corturi pliabile

Denumite si corturi spider sau corturi armonica, corturile pliabile sunt potrivite pentru evenimentele de scurta durata precum targurile, expozitiile, competitiile sportive sau pur si simplu pentru umbrit in gradina.

Aceste corturi sunt usor de manevrat pentru ca au un sistem de pliere rezistent iar inaltimea poate fi reglata fara efort. Structura din otel impreuna cu prelata din polyester garanteaza o masa redusa corturilor iar geanta speciala de transport faciliteaza depozitarea. Montarea si demontarea acestor corturi se face in aproximativ 60 de secunde si implica un numar minim de doua persoane.

Dimensiunile disponibile pentru aceste corturi sunt 3x3m, 3x4,5m si 3x6m. Prelata ofera o buna protectie solara si adapost in caz de ploaie usoara iar impreuna cu peretii din polyester poate fi usor personalizata facand aceste corturi ideale pentru comertul stradal sau pentru evenimente social-culturale.

Informatii suplimentare despre aceste corturi gasiti aici.

Chiar daca in Romania corturile pentru evenimente, depozitare industriale sau pliabile nu sunt foarte frecvente, trebuie sa le aveti in vedere pentru ca in curand veti avea nevoie de unul.

ProfiCort - Profita de calitate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#corturi evenimente, #corturi industriale, #corturi pliabile , #idei afaceri