Primul eveniment de networking dedicat tinerilor profesionisti

Sambata, 17 Martie 2012, ora 19:491002 citiri
Primul eveniment de networking dedicat tinerilor profesionisti

Business Congress este primul eveniment de networking dedicat tinerilor profesionisti si se va desfasura pe 23 martie, la Hotel Ibis.

Evenimentul aduce in prim plan un mediu propice pentru imbunatatirea imaginii personale, de perfectionare a discursului de promovare in vanzari si o baza de incheiere a unor parteneriate si colaborari reciproc avantajoase.

Programul se adreseaza atat tinerilor din companii, care lucreaza cu mediul extern, cat si antreprenorilor al caror interes vizeaza dezvoltarea oportunitatilor de afaceri.

Moderat de Ovidiu Bujorean, antreprenor si speaker specializat in Networking strategic, stabilit in Washington DC, proiectul este structurat in baza a patru sesiuni de discutii, traininguri si workshopuri ce constituie cadrul de dezbatere asupra notorietatii networking-ului in domeniul afacerilor.

Inscrierile pentru Business Congress se pot face pe site-ul businesscongress.aiesec.ro pana la data de 21 martie.

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7.700 de oportunitati de leadership, 5.500 de posibilitati de internship, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a remarcat timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.