Povestile de succes se spun la A Touch Of Innovation

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 16:31
1162 citiri
Povestile de succes se spun la A Touch Of Innovation
foto: revistabiz.ro

"A Touch Of Innovation" este un eveniment de inspiratie, menit sa aduca in prim plan ideile si puterea pozitiva a oamenilor. Conferinta va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucuresti si reuneste profesionistii care au reusit sa devina etalon in industriile in care activeaza.

Prima parte a evenimentului va aduce in prim plan ideea ca schimbarea vine din interior, la fel si creativitatea si inovatia. Antreprenori sau manageri, invitatii vor spune povestile din spatele succesului lor si vor dezvalui pasii de urmat pentru a fructifica o idee.

A doua parte a conferintei isi propune sa indrume audienta sa priveasca dincolo de cifre, dar fara a uita de obiectivele ferme. Se va vorbi despre resursele necesare pentru a atinge succesul si despre ce ai nevoie de fapt pentru a-ti pune ideile in practica.

"A Touch Of Innovation este locul de intalnire si inspiratie al profesionistilor care au inteles ca doar de ei depinde sa evolueze si sa schimbe lumea in care traim. Este o conferinta in care fiecare vorbitor aduce in discursul sau valoare adugata si gaseste interocutori cu care poate face constructiv schimb de idei" a declarat Marta Usurelu, redactor sef si actionar majoritar al revistei Biz, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Conferinta va reuni antreprenori, creativi si pesonalitati care cred cu tarie in visele lor si nu renunta la ele in fata refuzului. Printre cei care vor impartasi povestile ce i-au condus catre succes se numara: Iulian Stanciu, CEO, eMAG; Lorand Balint, Director Marketing, Federatia Romana de Handbal; Razvan Capanescu, Chief Creative Officer, Leo Burnett Group; Nicolai Tand, Founder, La Cantine de Nicolai; Catalin Nastasoiu, Generator de comunicare, Ronativ; Viorel Spinu, Founder, Robofun; Anca Rarau, Marketing Director, BCR si Joseph Hadad, Fondator Restaurant Joseph.

Mai multe detalii despre speakers si program, pe site-ul evenimentului.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment afaceri inovatie antreprenori, #eveniment inovatie business 2015 , #stiri afaceri