Photosetup inaugureaza un nou showroom - studio in Bucuresti

Advertorial
Vineri, 26 Februarie 2021, ora 17:15
8661 citiri
Photosetup inaugureaza un nou showroom - studio in Bucuresti
studio Photosetup FOTO: Arhiva Photosetup.ro

Lider in reprezentarea si distributia aparaturii de inalta performanta pentru branduri precum Manfrotto, Lastolite, Lowepro, Joby, Colorama, Gitzo, Hensel, JVC, Blackmagic Design, Streamstar, Tolifo, Synco, dar si partener autorizat pentru Nikon, Panasonic, Fujifilm, si multe altele, Photosetup isi continua evolutia pe care o are inca din 1999 in Romania, marcand un nou punct pe harta Bucurestiului: noul showroom Photosetup din zona Cotroceni.

Deoarece luam parte la o evolutie din ce in ce mai mare a pietei de continut foto si video, Photosetup lanseaza un spatiu creativ, in care dimensiunea tehnologiei si a aparaturii foto - video se intrepatrund intr-un studio unde continutul online poate fi creat prin intermediul celor mai performante tehnici.

Pe langa studioul integrat in noul showroom Photosetup, clientii magazinului vor beneficia in continuare de o consiliere detaliata din partea personalului cu experienta vasta in domeniu, pentru a se asigura ca persoanele care intra in magazin vor pleca cu un produs ideal pentru tipul de activitate pentru care il achizitioneaza. Fie ca vorbim despre un microfon / echipament pentru transmisiuni live sau despre o camera video de vlogging, personalul Photosetup este dispus oricand sa ofere sfaturi utile si indrumare in procesul de alegere a unui produs din gama larga de peste 10,000 produse si accesorii.

Serviciile si produsele din ce in ce mai generoase ale retailerului romanesc pe piata foto-video nu sunt singurele aspecte care s-au imbunatatit odata cu mutarea in noua locatie; spatiul in care activitatea Photosetup se desfasoara fiind de 200 mp, cu zona de testare si livrare rapida. Intr-o zona usor accesibila si centrala a Bucurestiului, noul sediu al magazinului ofera produse pentru testare, un studio performant, personal bine informat si nu in ultimul rand, performanta care s-a cladit in ultimii 21 de ani de activitate.

Noul studio de creatie digitala reprezinta o provocare pe care Photosetup a acceptat-o in urma restrictiilor impuse de pandemia cu noul Coronavirus, deoarece toate modalitatile de creare de continut au emigrat in zona de digital si predominant video. Acest lucru a venit in avantajului retailerului de aparatura foto-video, care a intalnit, astfel, noi perspective de business.

"Ideea de a integra in showroom un studio complet echipat pentru filmari si live streaming multicam a pornit de la sugestia (sau nevoia) tot mai multor clienti care ne-au solicitat solutii complete pentru live streaming in aceasta perioada de pandemie si au dorit sa vada efectiv cum functioneaza aceste echipamente. Astfel, am dorit sa cream un spatiu ce poate fi utilizat atat de creatorii de continut care doresc sa experimenteze, insa nu dispun de echipamentele necesare, cat si ca un exemplu pentru clientii care doresc un studio de televiziune online. Continutul video a luat amploare in ultimul an, iar perioada de distantare a impus si mai mult nevoia de continut video si de comunicare online. Astfel, acest studio este echipat sa functioneze multicam atat pentru filmari, cat si pentru sesiuni de live streaming de cea mai inalta calitate. Dotat cu echipamentele din portofoliul nostru de produse, respectiv camere PTZ, camere video profesionale, sistem de sunet si lumini, poate fi un exemplu pentru clientii care doresc sa-si creeze un studio live streaming, dar si un spatiu in care creativii pot crea continut de calitate." - Valeria Galea, co-fondator Photosetup.

Pentru a afla cum poti sa ajungi la showroom-ul Photosetup, iata detalii aici.

Urmareste online noutatile despre lansarea noului showroom - studio al Photosetup pe paginile de Facebook si Instagram si nu ezita sa accesezi informatiile utile si noutatile pe care le poti afla din lumea fotografiei.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#studio Photosetup, #Studio, #Photosetup , #stiri afaceri