Pentagonul va cumpara masini facute la Brasov

Marti, 30 August 2011, ora 09:55
3330 citiri
Pentagonul va cumpara masini facute la Brasov

Din luna noiembrie, Roman Brasov are mari sanse sa inceapa sa lucreze la autovehicule militare destinate armatei americane. Pentagonul este un client vechi al fabricii brasovene care nu poate, in schimb, sa-si vanda marfa catre Armata Romana.

Uzina Roman Brasov va incheia, din toamna, un contract cu armata americana pentru livrarea a circa 360 de autovehicule modificate pentru asalt ori transport trupe, spune, pentru MONEY.ro, Carol Rugacs, directorul companiei brasovene.

"In noiembrie semnam un nou contract cu Pentagonul. Initial ar fi trebuit sa fie pentru doua loturi de cate 230 de autovehicule dar, acum, se pare ca si ei au constrangeri bugetare asa ca, cel mai probabil, vom semna pentru doua loturi de cate 180 de masini", spune Rugacs.

Potrivit acestuia, autovehiculele Roman vor pleca in teatrele de operatiuni americane din lume, in special Afganistan si Irak. Directorul fabiricii brasovene nu a dorit sa dea niciun detaliu privind dimensiunea financiara a contractului.

A spus, insa, ca este posibil sa se semneze chiar si pe un numar mai mic de autovehicule in functie de banii pe care sunt dispusi americanii sa-i cheltuie.

Citeste mai multe despre Pentagonul va cumpara masini facute la Brasov pe Money.ro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#masini Brasov, #masini Pentagon Brasov, #armata americana camioane Brasov, #fabrica Brasov Pentagon , #fabrica
Comentarii
Poza memorex
memorex
rank 1
se pare ca si ei au constrangeri bugetare