Papriro.ro - produse de birotica, papetarie si locul unde arta ia viata

Advertorial
Luni, 12 Iulie 2021, ora 18:09
4885 citiri
Papriro.ro - produse de birotica, papetarie si locul unde arta ia viata
papetarie FOTO: papiro.ro

Fie ca suntem mici sau mari, imaginatia ne urmeaza pana in momentul in care trecem in nefiinta. Nu incetam vreodata sa visam cu ochii deschisi, nu incetam vreodata sa apreciem arta sau sa o cream. Chiar si cateva mazgalituri, niste stelute si zambete pe niste post-it de pe birou cand te apuca plictiseala si se duce cheful de munca, tot arta este. Ideea e ca nu toti ne nastem artisti precum nu toti ne nastem fizicieni. Dar, oricine de pe planeta asta se poate bucura de arta, indiferent de nivelul la care se afla.

Daca esti parinte este important sa adaugi un astfel de hobby in activitatile copilului, fiindca are numeroase beneficii pentru el. Lasa-l sa exploreze, sa incerce, sa-si dezvolte abilitatile prin pictura, poate prin crearea unor obiecte din hartie creponata sau alte materiale. La Papiro gasesti toate necesare pentru lucrul individual sau pentru zilele cand vrei sa il ajuti si sa va distrati impreuna.

Bun venit in lumea arts & crafts

Cand stai si te gandesti, acum ca esti adult, cat de vie si colorata era imaginatia ta cand erai mic, cat de diferit vedeai lumea, inevitabil te cuprinde nostalgia, in special fiindca acum e totul mai gri. Lasa-ti copilul sa isi exprime ideile si viziunile prin arta fiindca ii sunt dezvoltate abilitatile de coordonare, cognitive si motrice, dexteritatea, capacitatea de a lua decizii, creativitatea si inteligenta. Stimulii ambelor emisfere ale creierului lucreaza in timpul crearii unui lucru, copilul folosindu-si atat rationamentul, cat si imaginatia si partea creativa.

Arta este si o forma de comunicare, creatorul dorind sa exprime ceva privitorului. Deci copiii spun mai multe decat ai crede printr-un desen, tu doar trebuie sa il intelegi. Un astfel de hobby, fie ca e vorba de pictat, de creat origami sau de lipit floricele, sclipici sau pietricele pe o foaie, este un mod excelent de a-l scapa pe cel mic de stres, fiindca si ei sunt supusi la asta zilnic la scoala. Si de ce nu, alatura-te si tu copilului si creeaza ceva impreuna cu el, fiindca va va uni mai mult si va fi o activitate fun. Oricum iti place si tie sa te joci, chiar daca nu vrei sa recunosti. Vei gasi pe papiro.ro tot ce aveti nevoie si il poti lasa pe cel mic sa aleaga unele dintre ele.

Papiro are si pentru copilul mare toate cele necesare

Se zice ca varsta este doar un numar, conteaza mai degraba cum te simti in interior. Acum ca ai trecut la nivelul de adult, ai facut un level up. Deci tie-ti trebuie mai degraba articole pentru birou agende, un suport documente, agrafe, dosare, folii si capsatoare si probabil si niste hartie pentru copiatorul ala care zbarnaie la job de dimineata pana pleaca toata lumea. Da intr-adevar, sunt mai plictisitoare decat articolele pentru copii, colorate si sclipitoare, insa sunt necesare.

Sa nu uitam de instrumentele de scris pixuri, stilouri si creioane, fiecare avand scopul sau precis pe biroul tau. Iar daca ai si o tabla pe care mazgalesti zilnic incercand sa explici colegilor un anumit concept, exact ca-n liceu, atunci vei avea nevoie de markere cat mai colorate.

Toate acestea si multe altele le vei gasi in lumea www.papiro.ro.

Contact: 0754 888 752

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#suport documente, #documente, #suport , #achizitii