Office, Rezidential, Retail, Industrial&Logistic - perspectiva 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Comunicat de presa
Joi, 19 Septembrie 2019, ora 10:47
6712 citiri
Office, Rezidential, Retail, Industrial&Logistic - perspectiva 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Pe 1 octombrie 2019, BusinessMark va invita la cea de a 9-a editie a proiectului Real Estate & Construction Forum. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas, incepand cu ora 08:30.

Oamenii se dezvolta, tehnologia avanseaza, nevoile clientilor se schimba, organizatiile se transforma si simt nevoia de a se extinde. Smart Home, Smart Buildings, Smart Cities sunt termenii ce caracterizeaza piata de real estate. Sustenabilitatea a devenit un must - de la centre comerciale si spatii industriale, la birouri si locuinte.

In acest context, Real Estate & Construction Forum va fi structurat in patru paneluri, fiecare dintre acestea aducand in prim plan unul dintre segmentele de referinta ale domeniului: Office, Rezidential, Retail, Industrial & Logistic.

Prin cele patru momente de discutie, organizatorii vor provoca speakerii evenimentului sa raspunda la intrebari, precum:

* Care sunt provocarile si solutiile de crestere a cererii pe toate segmentele pietei din perspectiva investitorilor, dezvoltatorilor si specialistilor din imobiliare?

*

Ce impact au inovatia si si digitalizarea in real estate? Care sunt trendurile la nivel global si solutiile inovatoare implementate cu succes pe pietele din regiune?

* Cum arata spatiul de lucru al viitorului, spre ce isi indreapta atentia chiriasii si ce solutii au dezvoltatorii pentru a creste calitatea timpului petrecut la birou?

* Care sunt segmentele pietei care ofera investitorilor yield-uri mai bune fata de pietele din regiune?

Invitatul special al evenimentului va fi BERNARD STORCH, Partner, PLP Architecture.

Bernard are o experienta exceptionala intr-o gama larga de proiecte comerciale, rezidentiale, institutionale si din domeniul ospitalitatii, in Marea Britanie, Europa, India si Orientul Mijlociu.

In prezent, munca sa se concentreaza asupra unor proiecte care aduc regenerare urbana transformatoare, prin proiecte dinamice, cu destinatie mixta, printre care Westferry Printworks Redevelopment de pe Isle of Dogs in Londra, Sampson & Ludgate House, asezata intre Tate Modern si Southbank Centre din Londra si noul Tower Ten si World Trade Centre din Amsterdam, conceput ca un proiect urban subtil si aflat in evolutie, de regenerare a locului de munca, care integreaza spatiul si cladirile existente.

Printre proiectele sale recente se numara premiatul Sky Central, sediul BREEAM-Excellent, care furnizeaza spatii de lucru mari si flexibile, pentru 3 500 de angajati ai Sky Television, in campusul lor din vestul Londrei.

Printre speakerii ce vor fi prezenti la eveniment se numara:

* ANA DUMITRACHE, Country Head Romania, CTP Invest

* SINZIANA PARDHAN, Country Head, P3 ROMANIA

* ANTOANELA COMSA, General Manager, GRANVIA ROMANIA; Presedinte, AREI

* COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Retail Division, AFI EUROPE ROMANIA

* BEATRICE DUMITRASCU, Vice-President Residential Sales, ONE UNITED PROPERTIES

* MARIUS ISTUDORA - Business Development Manager, Portland Trust

* BOGDAN VOICA, Asset Director, ANA TOWER OFFICES

* ALEXANDRU MIHAI, Partener, NORDIS

* ANNE-MARIE DIACONU, Leasing & Asset Manager, SKANSKA ROMANIA

* CLAUDIU BISNEL, Partner & Co-Founder, BRISK GROUP

* MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, CORDIA ROMANIA

* ROXANA DUDAU, Associated Partner, Head of Real Estate & Construction Department, NOERR

* EMMA TOMA, Head of Office Division, AFI EUROPE ROMANIA

* CARMEN RAVON, Head of Advisory&Transaction Services | Retail Agency, CBRE ROMANIA

* LUCIAN VITELARU, Senior Managing Associate, Head of Real Estate practice, RADU SI ASOCIATII SPRL | EY LAW

* LUCIAN ANGHEL, Fondator si CEO, ENERGYPAL - TIMEPAL ROMANIA SI FMS

* DUMITRU MINCIU, General Manager, NOVART ENGINEERING

* DANIELA BOCA, Head of Research, CBRE ROMANIA (Moderator)

* MIHAI PATRULESCU, Senior Associate, Investment Services, COLLIERS INTERNATIONAL ROMANIA (Moderator)

Real Estate & Construction Forum este un eveniment pe care BusinessMark il organizeaza de doua ori pe an si in jurul caruia a reusit sa creeze o comunitate formata din specialisti din industrie. Astfel, cele 8 editii precedente au reunit peste 110 speakeri si 1200 participanti.

Mai multe detalii despre conferinta Real Estate & Construction Forum, modalitatea de inscriere si principalele teme de discutie, puteti afla AICI.

Eveniment organizat de BusinessMark.

Parteneri: Nordis, Brisk, Noerr, Novart Engineering, EY Romania, A&M International

Eveniment sustinut de: CCIFER- Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania, Camera de Comert si Industrie Romania Israel, BRCC-British Romanian Chamber of Commerce, BCCBR- Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria-Romania

Traducere oferita de: Biroul de Traduceri Champollion

Radio oficial: Europa FM

BusinessMark Sustine: Plantam fapte bune in Romania, Asociatia The Social Incubator.

Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Business24, Ziare.com, Manager Express, EFdeN, Financial Market, DeBizz, Transilvania Business, PRbox.ro, Rbe Connect, Curierul National, Portal Management, MoneyBuzz, Social Media Romania, Global Manager, Administratie.ro, BirouInfo.ro, Depozitinfo.ro, Agenda Constructiilor, Energynomics.ro, Tranzit, Real Estate Magazine, InstalNews.ro, Misiunea Casa, Proidea, Ibuild.info, FM Magazin, Finzoom, Bursa, InfoOradea, Monitorul de Fagaras, SpatiulConstruit.ro, MATEK, Financiarul, InTurda.ro, PRwave, Antreprenor in Romania, Homezz.ro, Business Press, Clujul de Buzunar, Cargo Magazin.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Real Estate Construction Forum , #constructii