Nemtii deschid o fabrica de anvelope la Brasov, in 2011

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 19:19
3268 citiri
Nemtii deschid o fabrica de anvelope la Brasov, in 2011
Foto: agenda.ro

Compania germana Continental, specializata in productia de anvelope, se pregateste sa deschida anul viitor o mica fabrica in comuna Cristian, din Brasov. Producatorul a inchiriat o hala, aici urmand sa fie angajate in prima faza 80 de persoane.

Initial se discuta despre un proiect de o mai mare amploare, ce viza achizitia unui teren de 35.000 de metri patrati si dezvoltarea unei fabrici de la zero, in momentul atingerii capacitatii maxime unitatea de productie urmand sa aiba peste 1.800 de angajati, noteaza bzb.ro.

Potrivit sursei citate, firma germana a anuntat ca va investi, in acest an, circa 70 de milioane de euro, pentru extinderea unitatilor de productie detinute in Romania, intentionand sa angajeze 1.400 de persoane.

Nemtii sunt prezenti in Romania de mai bine de zece ani, pana acum detinand opt unitati de productie si trei centre de cercetare-dezvoltare, in Timisoara, Sibiu, Carei, Arad si Iasi.

De asemenea, grupul are un centru de distributie a anvelopelor pentru Europa de Est la Sacalaz (judetul Timis) si detine impreuna cu Pirelli o unitate care produce cord metalic la Slatina.

In plus, grupul a anuntat recent ca a obtinut avizul de constructie pentru o fabrica de procesare a amestecului primar la fabrica de anvelope de la Timisoara.

Per total, Continental are aproximativ 8.000 de angajati in Romania.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#firma productie anvelope, #angajati fabrica nemti , #fabrica