Metode inteligente si eficiente de igienizare a toaletelor

Advertorial
Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 15:58
7922 citiri
Metode inteligente si eficiente de igienizare a toaletelor
Pentru pastrarea curateniei in toalete, esentiala e utilizarea dezinfectantilor profesionali

Fiind unul dintre locurile in care bacteriile si germenii pot aparea rapid si se pot dezvolta exponential, toaleta trebuie curatata cu produse eficiente.

De aceea, este esentiala folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curatat nu reusesc sa mai faca fata singure germenilor care devin tot mai rezistenti.

Cele mai bune produse de curatare sunt dezinfectantii profesionali de suprafete. Impreuna cu dezinfectantii profesionali, se pot folosi si detergentii de la Sanito.ro.

Acestia se regasesc in nenumarate forme, in functie de spatiul in care sunt utilizati. Detergentii profesionali pot fi utilizati pe orice tip de suprafata, fie ca este vorba de parchet, suprafete laminate sau nelaminate, ceramica, portelan sau pal, curata, protejeaza si igienizeaza, fara sa lase in urma mizerie sau bacterii.

Pentru o igiena ideala a mainilor, mai ales in spatiile publice, trebuie sa folosim sapunuri profesionale de cea mai inalta calitate, care ideal ar fi sa fie dozate prin intermediul unui dozator cu senzor. Astfel, nu va fi necesar sa atingem suprafetele din interiorul toaletei, care pot fi foarte usor contaminate, datorita numarului mare de persoane care ii trec pragul.

Mai mult decat atat, pentru ca igienizarea mainilor sa fie completa, se recomanda evitarea uscatoarelor de maini, care pot retine germeni daca nu sunt igienizate periodic. In acest sens, pot fi folosite consumabilele de unica folosinta din hartie, precum prosoapele din hartie, care usuca rapid si sigur mainile.

Cele mai utilizate consumabile intr-un grup sanitar sunt fara indoiala cele din hartie, care au un rol extrem de important. A fost demonstrat ca apa transmite un numar foarte mare de bacterii. Astfel, uscarea mainilor sau a suprafetelor trebuie realizata folosind produse din hartie de unica folosinta.

Un ajutor de nadejde pentru stergerea si uscarea suprafetelor este reprezentat de prosoapele de hartie pliate. Acestea se pot extrage din dispensere pentru prosoape de hartie, care sunt medii curate si igienice de pastrare a consumabilului.

Pe langa prosoapele de hartie, se pot folosi si rolele de hartie de unica folosinta. Fiind extrem de delicate cu pielea si realizate din materiale de cea mai inalta calitate, produsele din hartie se remarca printr-o eficienta sporita in uscarea mainilor.

Un alt dispozitiv important in toalete, mai ales in spatiile publice sau in cladirile de birouri este reprezentat de capacul de toaleta cu sezor sau buton, cu folii de unica folosinta. Capacele de toaleta Sanito Distribution reprezinta solutia ideala pentru igienizarea rapida si eficienta a toaletelor.

Prin actionarea senzorului sau a butonului, sistemul ruleaza folia igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia utilizata este distrusa prin taiere pentru a nu fi reutilizata.

Pentru a pastra sanatatea celor care folosesc toaletele, atat private, cat si publice, este esential sa se foloseasca echipamente de curatenie moderne si produse profesionale, cu eficienta ridicata, special concepute pentru a fi manevrate cu usurinta si pentru a simplifica intregul proces de curatare si igienizare. Pentru solutii complete de curatenie, igiena si dezinfectare, alege din gama variata de produse profesionale Sanito.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorește să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#afaceri, #investitii, #articole sanitare, #dezinfectanti maini virus bacterii , #investitii