McDonald’s investește 9.5 milioane de lei în restaurantul cu numărul 90 din România. Ce beneficii au clienții?

Advertorial
Joi, 02 Decembrie 2021, ora 17:25
14108 citiri
McDonald’s investește 9.5 milioane de lei în restaurantul cu numărul 90 din România. Ce beneficii au clienții?
McDonald\'s Pallady

McDonald’s își extinde rețeaua de restaurante din România și deschide cel de-al 90-lea restaurant, în cartierul Pallady din București. Noua unitate de tip Drive-Thru integrează cele mai noi și moderne tehnologii din țară, iar costurile totale ale investiției se ridică la peste 9 milioane de lei.

Restaurantul include kiosk-uri pentru comandă, cel mai modern sistem de pregătire a produselor și tehnologie pentru servirea clienților la mese. Clienții au posibilitatea de a comanda produsele preferate și de a le personaliza, într-un mod rapid și ușor la cele 6 kiosk-uri digitale. În plus, aceștia pot scana contactless ofertele din aplicația McDonald’s pentru mobil, precum și a codului QR din secțiunea MyM Rewards pentru a aduna puncte de loialitate, care apoi se transformă în produse și meniuri din partea casei.

Noul restaurant situat pe Bd. Theodor Pallady, nr. 50 are 98 de locuri în interior și68 de locuri pe terasă. La cafeneaua McCafé, clienții pot alege specialități de cafea și deserturi gustoase, în funcție de preferințe. Aceștia se pot bucura totodată de produsele preferate McDonald’s pe terasă sau în restaurant sau pot comanda la pachet, de la McDrive sau prin serviciul McDelivery.

Deschiderea acestei noi unități, vine la aproximativ o lună de la inaugurarea celui mai recent restaurant în Râmnicu Vâlcea. Până la finalul anului 2021, McDonald’s plănuiește să deschidă alte două noi restaurante în țară.

Compania asigură clienții că toate restaurantele din țară respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică, astfel încât vizitele la McDonald’s să fie sigure și clienții să poată savura fără griji produsele preferate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Mc Donalds, #mc donalds pallady , #stiri afaceri
Comentarii