Matei Pavel: Majoritatea ideilor mele vin din lenea de a munci inutil

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 16:292756 citiri
Matei Pavel: Majoritatea ideilor mele vin din lenea de a munci inutil

Matei Pavel este un tanar antreprenor care, la doar 25 de ani, are deja un exit de succes in spate prin cautareduceri.ro si construieste neincetat noi si noi afaceri in online.

Cea mai "de succes" afacere a sa s-a nascut dintr-un tip de lene "care te face sa muncesti mult si cu placere ca in viitorul apropiat sa muncesti mai putin sau deloc pentru acelasi rezultat", spune acesta.

Cea mai recenta afacere este o colaborare cu Android, un proiect care pune la dispozitia utilizatorilor sistemului de operare diverse teme, cu care isi pot personaliza gadgeturile.

"In viata mea nu exista conceptul de 'timp liber' pentru ca asta ar implica un alt fel de timp, pe care mi l-as petrece constrans fiind de ceva sau cineva", sustine antreprenorul.

"Ma simt vinovat cand nu lucrez si de multe ori imi este greu sa accept ca oamenii privesc timpul liber ca un prilej de a sta degeaba, a bea cat mai multe cafele sau a merge la shopping. Timpul e timp si curge foarte repede. Eu prefer sa-l fructific, in loc sa-l pierd", completeaza Matei Pavel.

Citeste mai multe despre Matei Pavel: Majoritatea ideilor mele vin din lenea de a munci inutil pe Business24.