Azi incep inscrierile pentru Start-up Nation 2018

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 06:57
4764 citiri
Azi incep inscrierile pentru Start-up Nation 2018
Foto: Facebook/Kron Media/Start-Up Nation 2018 - Informatii si Raspunsuri

Aplicatia pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2018 se deschide joi, incepand cu ora 10:00.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat anunta ca aplicatia va ramane deschisa timp de 30 de zile lucratoare.

"Alocatia financiara nerambursabila, de maximum 200.000 de lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) aferente proiectului", aminteste ministerul.

Calcularea punctajului planului de afaceri se va face in timp real si transparent, conform grilei de evaluare, sustin reprezentantii ministerului.

Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu in vederea verificarii administrative si a eligibilitatii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile.

"Platforma informatica este pregatita pentru lansarea inscrierilor. Ii incurajez pe antreprenori sa depuna planuri de afaceri sustenabile si sa evalueze foarte corect numarul de locuri de munca create, pentru ca, atrag atentia, punctajul incurajeaza achizitia de echipamente tehnologice.

Start-Up Nation va fi un program simplu si intuitiv, cu mai putina birocratie. Antreprenorul trebuie sa se ocupe de afacerea lui, nu sa plimbe hartii", a declarat Stefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Ministerul aminteste ca pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societatile infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017, care activeaza in domeniul productiei, industriilor creative, serviciilor si comertului.

Pentru a participa la program, societatile trebuie sa creeze cel putin un loc de munca cu norma intreaga pe perioada nedeterminata si sa mentina locul de munca ocupat cel putin doi ani dupa finalizarea implementarii proiectului.

Procedura de implementare a programului Start-Up Nation poate fi studiata AICI.

A.G.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Start Up Nation 2018 inscrieri, #Start Up Nation 2018 aplicatie , #oportunitati afaceri