Iubire ca intre pistolari: Imperiul Glock detoneaza public

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 12:44
3052 citiri
Iubire ca intre pistolari: Imperiul Glock detoneaza public

La trei ani de la scandalul declansat de Gaston Glock Senior prin divortul de sotia sa, Helga, si renegarea celor trei copii - Brigitte, Gaston Jr si Robert - povestea imperiului celui mai de succes armurier al secolului XX revine pe tapet.

Un recent interviu acordat de familia renegata a omului care a revolutionat istoria pistolului modern arata dedesubturi ale imperiului de armament Glock, mai explozive decat incarcatura unui cartus.

Duelul din familia de pistolari vienezi lasa sa se intrevada un plan destul de indraznet pus la cale de catre capul familiei Gaston Glock, iesit la rampa cu o noua sotie, mai tanara cu jumatate de veac decat el.

Pentru cei patru membri ai familiei Glock, izgonirea din pozitiile cheie detinute in firma, abandonul si substraturile financiare ale afacerilor derulate de Glock Sr. au venit ca un soc, dupa cum povestesc ei in primul interviu acordat din 2011 si pana acum si aparut in publicatia Businessweek.

Citeste mai multe despre incredibile poveste a familiei care a ridicat un imperiu al armelor, in continuarea articolului Iubire ca intre pistolari: Imperiul Glock detoneaza public pe Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#familia Glock, #fabrica Glock, #imperiul Gloc, #industrie armament , #fabrica