Incarcatoare frontale Kramer. Cele mai inalte standarde de emisii

Advertorial
Vineri, 07 August 2020, ora 11:11
13159 citiri
Incarcatoare frontale Kramer. Cele mai inalte standarde de emisii
Masinile de lucru mobile, precum incarcatoarele frontale Kramer, sunt astazi la mare cautare peste tot in lume

Kramer este unul dintre primii producatori care, inca din 2019, prezinta masini ce respecta a cincea etapa a legislatiei europene privind emisiile.

Acestea includ incarcatorul frontal pe roti 5065 din seria 5 si 8095 din seria premium Kramer, care au fost prezentate la Bauma 2019 (Bauma este cel mai mare targ din lume in industria constructiilor).

Aceste masini Kramer indeplinesc deja valorile limita mai stricte pentru particule si oxizi de azot. Odata cu introducerea nivelului V in masinile de lucru mobile din Europa, sunt lansate cele mai inalte standarde mondiale de emisii.

Anul trecut, la Bauma, "Kramer a stabilit din nou noi standarde in industria constructiilor prin concepte inovatoare de masini, proiecte de digitalizare si cele mai noi tehnologii de actionare", a afirmat Karl Friedrich Hauri, directorul general al Kramer-Werke GmbH.

La fel ca in cazul tuturor modelelor din seria 8 - gama Premium Kramer's, directia pe toate rotile, crab si doar pe punte fata sunt disponibile standard.

Aceste masini impresioneaza prin stabilitate maxima, manevrabilitate si sarcina utila constanta, datorita cadrului vehiculului testat si dovedit in timp. Datorita directiei pe toate rotile si blocarii unghiului de directie de 2x40 grade, aceste masini sunt specialisti pentru sarcini grele pe santiere. Raza de rotire a acestor utilaje este de numai 3.865 milimetri.

Christian Stryffeler, care a preluat conducerea de la Karl Friedrich Hauri din cu luna iunie anul trecut, afirma in cadrul targului Bauma din 2019, ca "Serviciile care genereaza valoare adaugata si experiente extraordinare sunt din ce in ce mai importante in randul clientilor.

Acesta este motivul pentru care suntem deosebit de mandri ca am fost in masura sa prezentam vizitatorilor proiecte interactive de digitalizare in acest an, cum ar fi simulatorul nostru de cabina de realitate virtuala sau noua oferta telematica EquipCare, pentru a raspunde asteptarilor si nevoilor lor.

Desigur, primul incarcator electric cu roti directoare, 5055e, care a castigat premiul inovatiei la Bauma 2016, a fost si el prezent la targ. Fara indoiala ca Bauma a fost un succes complet ", a adaugat Stryffeler.

Kramer este poate cea mai importanta platforma din industrie pentru eficienta si calitatea performantei oferite de incarcatoare frontale, destinate atat sectorului agricol, in domeniul reciclarii cat si in domeniul constructiilor de drumuri si nu numai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#masini de lucru, #incarcatoare frontale electrice, #mobilitate , #constructii