Idei de afaceri: "Antrenarea fericirii" in companii

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 15:14
2775 citiri
Idei de afaceri: "Antrenarea fericirii" in companii
Foto: Arhiva personala

Pia Krauss a facut din Selgros un mare brand in Romania. Sosita in tara la 27 de ani, ea a visat mereu sa devina antreprenor. 14 ani mai tarziu, in 2014, isi indeplineste visul si lanseaza Sonas Focus.

Alaturi de Antoneta Gales, fostul director de resurse umane si dezvoltare al companiei Selgros, ea se va ocupa de acum inainte de "antrenarea fericirii" in companii. Cele doua aleg sa mearga pe acest drum pentru ca isi doresc sa influenteze cat mai multi oameni "sa-si asume responsabilitatea asupra starii de bine si sa-si antreneze capacitatea de a fi mai fericiti", explica antreprenoarea.

"Dorinta de a dezvolta propriul business a ramas intotdeauna in mine si am stiut in toti acesti ani ca urmeaza sa am intr-o zi o afacere care sa combine pasiunea mea de a construi si de a dezvolta cu satisfactia de a trai, fara sa existe o granita bine marcata intre viata personala si cea de business.

Impreuna cu Antoneta Gales, colega mea de 14 ani si foarte buna prietena, care are aceeasi viziune asupra vietii, am dezvoltat incet, incet conceptul Sonas, care in vara acestui an a prins viata si ne-a convins ca a venit momentul sa dam start afacerii", spune antreprenoarea, intr-un interviu acordat Business24.

Citeste mai multe despre Pia Krauss, Sonas Focus: Avem o singura viata, care trebuie traita cat mai bine pe Business24

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Sonas Focus, #Pia Krauss Sonas Focus, #consultanta fericire angajati , #consultanta