Ideal pentru magazinele online - Fastius Curier, curier rapid in Bucuresti cu livrare in aceeasi zi

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 15:55
5354 citiri
Ideal pentru magazinele online - Fastius Curier, curier rapid in Bucuresti cu livrare in aceeasi zi
Foto: Fastius Curier/Facebook

Compania de curierat rapid Fastius Curier, cu experienta de peste 10 ani pe segmentul de curierat premium business in Bucuresti si judetul Ilfov, promoveaza in aceasta perioada oferta speciala dedicata magazinelor online.

Companiile ce activeaza in sfera comertului online pot beneficia de toate avantajele Fastius Curier: livrare rapida si in siguranta, pachetele putand fi livrate in Bucuresti si Ilfov chiar si in aceeasi zi, prin serviciul Prioritar, in maxim 2 ore.

Clientii-companii ai Fastius Curier beneficiaza de preturi foarte mici, fara a se face compromisuri in privinta calitatii serviciilor. Magazinele online interesate de serviciile Fastius Curier pot solicita o oferta dedicata, vizitand www.fastiuscurier.ro.

Fiecare companie incearca sa-si optimizeze permanent costurile, cautand in acelasi timp sa pastreze sau - ideal - sa creasca nivelul de calitate al serviciilor / produselor contractate. Pe piata exista chiar firme care ofera servicii de consultanta pentru optimizarea costurilor, acestea fiind platite pentru a analiza, negocia si eficientiza procesele de business. Cea mai mare problema intervine atunci cand exista riscul de a primi servicii de mai slaba calitate atunci cand tai din cheltuieli. Totusi, piata extrem de concurentiala pe anumite domenii determina posibilitatea de a obtine servicii de calitate foarte buna la preturi mici.

Fie ca este vorba despre servicii bancare, servicii de telefonie si internet sau servicii de curierat rapid, companiile (corporatii sau IMM-uri) pot gasi parteneri care sa furnizeze servicii la nivelul dorit, mentinand costuri foarte bune. Pe piata de curierat rapid business 2 business, Fastius Curier promoveaza serviciile de curierat premium business. Compania lucreaza in mod special pentru clienti de tip persoana juridica (SRL, SA, PFA, II, SRL-D), canalizandu-si toate resursele pentru nevoile speciale ale acestora.

Avantajul de a lucra cu o companie cu servicii dedicate consta in satisfacerea mult mai puternica a nevoilor de business, in fiecare moment. Fiecare client companie are nevoie practic de un pachet personalizat de servicii de curierat, optimizat perfect. Fastius Curier insista pe oferirea de servicii premium, atat pentru mari corporatii, cat si pentru clienti mici, cu ambitii mari in afaceri.

Un bun exemplu este cel al magazinelor online, multe astfel de afaceri din Bucuresti si judetul Ilfov devenind in ultima perioada clienti Fastius Curier. In mediul online, viteza este decisiva (livrarile prin Serviciul Prioritar se pot face in maxim 2 ore), dar calitatea serviciilor nu trebuie sa includa niciun compromis. Clientul final isi incheie experienta de shopping in momentul in care ia contact cu serviciul de curierat, deci acesta nu trebuie sa fie in niciun caz sub nivelul de calitate oferit de magazin pe parcursul procesului de cumparare.

Pe www.fastiuscurier.ro pot fi aflate mai multe informatii despre Fastius Curier, companie cu experienta de peste 10 ani in piata de curierat premium din Bucuresti si Ilfov. O dovada a calitatii serviciilor Fastius Curier este certificatul de management al calitatii Dekra, care atesta nivelul premium al serviciilor furnizate. Uneori, "premium" si "ieftin" pot sta alaturi, la fel cum "scump" si "bun" nu sunt neaparat o regula generala - exista pe piata servicii de calitate slaba, dar cu preturi mari.

Pret mic sau calitate? In afaceri, "sau"-ul nu trebuie sa existe niciodata intr-un astfel de context. Reprezentantii companiei Fastius Curier pot fi contactati pentru o discutie personalizata, promitand preturi mici SI servicii de calitate maxima.

Pentru a primi o oferta dedicata, companiile pot contacta echipa de vanzari Fastius Curier la telefon 021.410.25.35 sau 0755.03.01.10 ori prin email la office@fastius.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#curier magazine online, #servicii curierat Fastius, #servicii livrare, #Fastius Curier , #oportunitati afaceri