Hedone Cafe pune Romania pe harta producatorilor de top de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei

Comunicat de presa
Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 12:58
22071 citiri
Hedone Cafe pune Romania pe harta producatorilor de top de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei

Hedone Cafe, singura companie din Romania producatoare de espressoare profesionale si rasnite de cafea si furnizor de servicii complete pentru prepararea cafelei, se pregateste sa intre in liga producatorilor de top internationali, odata cu lansarea in 2019 a noii game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei.

Un business antreprenorial cu capital 100% romanesc, Hedone Cafe se afla in plin proces de dezvoltare a unei noi game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei, realizate de specialisti romani, in fabrica sa de la Craiova.

Noile echipamente sunt rezultatul a peste 4 ani de activitate de cercetare si dezvoltare si incorporeaza tehnologii de ultima generatie, specifice aparaturii profesionale de top, precum tehnologia smart.

"Am inceput prin a proiecta o gama de espressoare profesionale destinate pietei nationale, cu caracteristici tehnice perfectionate, precum si a unei game de aparate profesionale - pachet rasnita si espressor - dedicata pasionatilor de cafea din segmentul end-consumer/home-consumer. Apoi, analizand cerintele pietei si preferintele consumatorilor si, totodata, investind considerabil in activitatea de cercetare tehnologica, am identificat o nevoie a pietei care ne-a determinat sa extindem linia de noi produse, cu echipamente performante dotate cu cea mai noua tehnologie disponibila la nivelul industriei noastre si care sa raspunda, astfel, trendurilor globale. In momentul de fata, avem in curs de dezvoltare 11 noi produse (noua espressoare si doua rasnite) ", a declarat Dragos Manciu, Director de Productie Hedone Cafe.

Noile aparate, produse la Craiova si destinate marilor piete internationale, sunt dotate cu tehnologie de top, care asigura rasnirea si extractia ideala, avand drept rezultat o cafea perfecta, cu fiecare preparare.

Totodata, noile aparate dedicate industriei HoReCa sunt gandite si proiectate astfel incat sa fie un adevarat partener pentru barista si sa aduca plus valoare oricarui tip de afacere din acest domeniu.

De exemplu, tehnologia smart integrata in aceste noi echipamente asigura comunicarea inteligenta si eficienta intre espressor si rasnita, facand posibila ajustarea automata a diferitelor setari fara interventia umana, si are drept rezultat obtinerea unei rasniri si a unei extractii in conditii optime.

Noile echipamente vor fi disponibile incepand din a doua jumatate a lui 2019 si vor fi distribuite, cu precadere, pe marile piete internationale.

Despre Hedone Cafe

Hedone Cafe este o afacere antreprenoriala cu capital 100% romanesc, singura companie din Romania producatoare de espressoare profesionale si rasnite de cafea si furnizor de servicii de la A la Z pentru prepararea cafelei.

De la productia espressoarelor si rasnitelor profesionale, la productia si comercializarea cafelei premium, de origine, proaspat prajita, pana la servicii integrate pentru clientii HORECA, Corporate si SOHO, Hedone Cafe s-a dezvoltat ca un business cu servicii complete, avand ca misiune excelenta in prepararea cafelei.

Povestea Hedone Cafe incepe la finalul lui 2012 si este strans legata de pasiunea pentru cafea si dorinta de a educa gustul romanilor si antreprenorilor romani din domeniul HORECA pentru cafeaua gourmet.

De la un prajitor de cafea artizanal, compania a ajuns ca in prezent sa deserveasca peste 700 de clienti, la nivel national, si sa comercializeze espressoarele si rasnitele profesionale produse in fabrica din Craiova, in tari din Asia si Europa.

Pentru mai multe detalii despre Hedone Cafe vizitati www.hedonecafe.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#Hedone Cafe, #espressoare profesionale Craiova , #afaceri de succes