HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - autogrederul perfect pentru santierele din Romania

Advertorial
Marti, 04 Iunie 2019, ora 17:09
8661 citiri
HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - autogrederul perfect pentru santierele din Romania

Constructia sau mai bine zis reamenajarea, modernizarea drumurilor in Romania reprezinta o activitate destul de intensa. Lipsa autostrazilor ne-a obligat de-a lungul timpului sa folosim drumuri normale, numite judetene, nationale sau europene. Evident, in ultimii ani traficul a crescut destul de mult pe toate sectoarele de drum si multe dintre ele au inceput sa cedeze. Ori sunt pur si simplu neincapatoare.

Exista in acest moment multe drumuri aflate in lucru sau complet in constructie drumuri care pentru a fi gata la timp au nevoie de constructori seriosi, dornici sa faca investitii.

Pentru astfel de lucrari, cea mai buna investitie care se poate face este intr-un greder de calitate, nou, care sa creasca foarte mult nivelul de productivitate.

HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) este candidatul ideal pentru acest tip de activitate si veti vedea in cele ce urmeaza care sunt principalele sale avantaje si mai ales de ce ar trebui cumparat.

HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) - autogrederul perfect pentru santierele din Romania

- Este foarte usor de manevrat pe suprafete inguste - ceea ce-l face perfect pentru drumurile inguste din Romania. Reuseste astfel sa fie foarte productiv si eficient din punct de vedere al consumului. Un utilaj de constructii care se misca greoi pe santier nu face altceva decat sa consume combustibil degeaba si sa adune in spate multe ore de functionare in care pur si simplu nu este productiv. Faptul ca utilajul are dimensiuni mari nu inseamna ca e putin manevrabil. Tehnologia a evoluat destul de mult in aceasta sfera a utilajelor de constructii.

- Cabina este foarte bine optimizata - vizibilitatea este foarte buna iar acest lucru este un mare avantaj pentru santierele noastre inghesuite. Vizibilitatea este si un factor de siguranta. S-au intamplat si se intampla in continuare foarte multe accidente de munca pe santierele din Romania iar mai multa vizibilitate (sau o mai buna vizibilitate) reduce aceste riscuri.

- Nivelul de confort este superior - operatorul nu trebuie neglijat, forta de munca calificata se gaseste destul de greu in Romania asa ca firmele de constructii trebuie sa ia in calcul acest lucru.

- Poluare fonica destul de scazuta - santierele sunt locuri galagioase dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam sa reducem poluarea fonica in vederea reducerii nivelului de stres al muncitorilor. Cei care lucreaza pe langa un utilaj HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) nu vor avea probleme din acest punct de vedere, intrucat este echipat cu un motor PERKINS cu 4 cilindri in linie, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un utilaj destul de silentios in operare.

- Poate rula cu 40 de km pe ora - atunci cand situatia impune, acest autogreder poate face fata celor mai intense solicitari. Performantele uimitoare il vor transforma intr-o achizitie buna pentru orice tip de santier, indiferent de dimensiune.

De fapt, pe langa constructia de drumuri, autogrederul HBM-NOBAS BG120 TA-6 (6X6) mai este recomandat si pentru constructia de infrastructura feroviara, piste de avion, constructia fabricilor, a terenurilor de sport sau a gropilor de gunoi. Este un utilaj polivalent care aduce performanta indiferent de lucrare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#autogreder , #constructii