Fabrica de bere Ursus din Cluj se va inchide

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 15:21
5358 citiri
Fabrica de bere Ursus din Cluj se va inchide
Foto: citynews.ro

Fabrica Ursus din Cluj Napoca se va inchide, urmand ca 150 de angajati sa fie disponibilizati, a anuntat presedintele Ursus Breweries, Gary Whitlie. Potrivit acestuia, angajatii concediati vor primi 6 salarii compensatorii, beneficiile urmand a fi acordate in functie de vechime.

Fabrica Ursus are la Cluj 191 de posturi, dintre care 30 de functii comerciale, iar restul de productie, nefiind toate ocupate, scrie Stiri de Cluj.

Gary Whitlie, a declarat ca de anul viitor, pe locul actualei fabrici de bere, ar putea fi deschisa o miniunitate de productie, unde vor fi amenajate un bar si un restaurant, in care se va servi numai bere Ursus.

"Rezultatele pe lunile aprilie - septembrie arata ca piata de bere a scazut in Romania cu 15 %, iar Ursus cu 11 %. Situatia pare sa nu se imbunatateasca si de aceea am hotarat sa inchidem productia la Cluj, speram ca de anul viitor sa se deschida o miniunitate de productie pe locul actualei fabrici", a declarat Gary Whitlie.

Brand-ul Ursus, devenit deja unul national, nu va fi, insa, desprins de Cluj, firma urmand sa sustina toate evenimentele culturale clujene pe care le-a sustinut si pana acum, de genul Festivalul de Film Transilvania TIFF.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#fabrica Ursus Cluj, #angajati disponibilizati , #fabrica