Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Evenimentul pentru tinerii care isi doresc o cariera in consultanta

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 23:13
2356 citiri
Evenimentul pentru tinerii care isi doresc o cariera in consultanta

Cea de-a patra editie a proiectului Consulting Days va avea loc anul acesta pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor si sunt pasionati de unul dintre urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Consulting Days 2015 este un eveniment care vine in intampinarea celor pasionati de consultanta. Pe 17 martie tinerii selectati vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit si Taxes.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Consulting Days se adreseaza studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, expunere internationala sau s-au implicat in activitati extracurriculare sau profesionale.

Editia din acest an Consulting Days cu o serie de conferinte si workshopuri:

Conferinta generala a zilei - KickStart a successful career in business - le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, care sunt provocarile unui job, care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Speed Networking - in cadrul careia tinerii vor afla mai multe detalii cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.

Workshop-urile si studiile de caz realizate de catre companiile partenere le va oferi participantilor oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de success in consultanta.

Companiile care vor fi prezente in acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY Romania, Mazars si PricewaterhouseCoopers.

Tinerii interesati se pot inscrie gratuit pana pe 9 martie, pe hipo.ro.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#eveniment consulting days 2015, #eveniment tineri domeniu consultanta , #consultanta