Echilibrul dintre productivitate si relaxare, cheia succesului

Miercuri, 06 August 2014, ora 22:501918 citiri
Echilibrul dintre productivitate si relaxare, cheia succesului

In meseria mea ma intalnesc des cu oameni supusi multor presiuni profesionale, dar si personale. Oameni care se plang ca nu mai sunt eficienti, ca nu apuca sa termine tot ce au de facut intr-o zi, ca nu pot dormi bine noaptea si, evident, se trezesc obositi, ca nu pot fi creativi din cauza multor situatii pe care le au de rezolvat si asa mai departe. Oameni care se lupta in fiecare zi sa faca fata provocarilor.

Ne e greu sa admitem, insa este adevarat. Cand lucrezi 9-18 si ajungi acasa la 19.00, cat mai poti folosi din timpul respectiv ca sa iti incarci bateriile sau sa mai rezolvi din treburile personale? Poate ca situatia este si mai complicata in cazul doamnelor care mai au si responsabilitati casnice (curatenie, mancare) sau rolul de parinte, insa nu vreau sa generalizez, si domnii au provocarile lor.

Viviana Andone, Learning Arhitect la MMM Consulting, ne invata cateva trucuri pentru impaca mai bine viata personala cu cea profesionala, in continuarea articolului Echilibrul dintre productivitate si relaxare, cheia succesului pe Business24.ro