De ce sa alegi covorase profesionale pentru restaurant

Advertorial
Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 11:09
7997 citiri
De ce sa alegi covorase profesionale pentru restaurant

Pentru multi detinatori de restaurant, covorul este perfect pentru a adauga un plus de stil, dar si de confort locatiei.

Trebuie sa stii ca aceste covoare profesionale ajuta foarte mult la stabilirea intregului design, fiind un plus valoare la design-ul restaurantului.

Alegerea covorului potrivit pentru restaurant este o sarcina complexa, deoarece trebuie luati in considerare mai multi factori precum dimensiunea, culoarea, forma, dar si propirietatile specifice spatiului in care este utilizat.

Insa, covorasele HORECA sunt variate, iar varianta potrivita este usor de indentificat.

Mai mult decat atat, pe langa covorasele pentru interior, ideale pentru orice restaurant sunt si covorsale pentru intrare, care ajuta la mentinerea murdariei si a factorilor externi in afara cladirii, dar mai ales covorasele dezinfectante, care se pot aseza atat la intrarea in restaurant, cat si la intrarea in zonele de preparare a mancarii, pentru a a asigura o igienizare si o curatenie corespunzatoare spatiilor pentru care au fost create.

Pentru interior, va vom oferi cateva sfaturi pentru alegerea covorului perfect pentru podeaua restaurantului.

Alegerea designului si culorii adecvate

Este foarte important sa luati in considerare designul si culoarea covorului pentru restaurant in care il veti folosi. Alegerea designului corespunzator va adauga un plus de valoare si de frumusete in restaurant. Ar trebui aleasa o culoare care sa se potriveasca bine cu culoarea peretilor si a mobilierului si sa potenteze calitatile spatiului. Nu uita, pentru pastra culorile covoarelor vii, fara a se pot estompa cu trecerea timpulului, acestea trebuie intrtinute cu atentie.

Realizarea unui design propriu

Daca ai un aspect important in proiectare, daca doresti personalizarea unui anumit design pentru restaurantul tau, atunci un covor personalizat va adauga un nivel suplimentar de originalitate. Cea mai buna modalitate prin care poate fi ales un design de covor, este prin potrivirea tapiteriei si a peretilor restaurantului. Tonurile neutre precum migdalul sau auriul sunt o alegere buna si se pot asorta cu orice mediu.

Alegerea materialului potrivit

Inainte de a alege un covor pentru restaurant, trebuie sa oferi o atentie speciala alegerii materialului potrivit. Trebuie sa tii cont ca o multime de oameni iti vor calca pragul restaurantului. De aceea, trebuie sa alegi un material de buna calitate, rezistent in timp la toti factorii de uzura. Cel mai bun material de covor este lana.

Acestea sunt moi si pot rezista foarte bine in timp si la diferente de temperature si umiditate. Covoarele din lana sunt, de asemenea, suficient de bune pentru a rezista murdariei.

Pentru durabilitate, cea mai buna alegere este nailonul. Covorul trebuie sa fie, de asemenea, rezistent la pete, deoarece acestea sunt comune intr-un restaurant. In acest sens, covoarele din polipropilena sunt populare in restaurante, deoarece sunt usor de curatat si pot rezista petelor.

Alti factori care trebuie luati in considerare inainte de alege modelul si calitatea covorului restaurantului, sunt intretinerea si instalarea. Daca restaurantul este mic, covorul poate fi instalat cu usurinta, si de asemenea, poate fi curatat rapid, avand ajutorul personalului.

Daca restaurantul este mare, este esentiala angajarea unei firme de servicii profesionale de curatare a covoarelor, pentru intretinerea corecta a acestora. Intretinerea corecta va asigura rezistenta covorului pe termen lung.

Pentru a alege cele mai rezistente, frumoase si versatile covoare, trebuie sa achizitionezi produse profesionale, de cea mai inalta calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#mocheta birou si Horeca, #covorase dezinfectante, #covorase profesionale , #firma