De ce este ERP-ul important in perioade incerte pentru business?

Advertorial
Miercuri, 04 Noiembrie 2020, ora 08:00
20005 citiri
De ce este ERP-ul important in perioade incerte pentru business?

Pandemia a rescris regulile jocului in afaceri si toate companiile au fost nevoite sa isi regandeasca modul in care isi desfasoara activitatea pentru a se plia pe noile conditii de piata. In acest context nou din ultimele luni, digitalizarea nu mai este doar o tendinta temporara.

"Digitalizarea nu mai este un scop in sine, este chiar viitorul. Sigur ca situatia actuala este dificila, dar o putem privi si aborda dintr-o perspectiva de crestere - acum este momentul cel mai potrivit pentru a investi astfel incat sa facilitam cresterea business-urilor. Digitalizarea unei companii inseamna sa imbunatatesti procesele de business, sa cresti eficienta si sa iti asiguri un avantaj pe o piata care, cel putin in acest moment, nu ne permite multa predictibilitate", a explicat Dan Conete, Product Manager WizPro.

In functiile de specificul companiei si de nevoile ei presante, digitalizarea poate lua diferite forme. O varianta cuprinzatoare, potrivita pentru companii de toate marimile, este, insa, un soft ERP.

"Un sistem ERP, precum WizPro, este alegerea potrivita pentru orice companie care isi doreste sa-si urmareasca functiile de business cu ajutorul unui sistem integrat si centralizat. WizPro poate ajuta chiar si IMM-urile cu cateva zeci de angajati sa administreze echipa, clientii, contractele, comenzile si stocurile - totul dintr-o baza de date comuna, la care toti angajatii pot avea acces in timp real, facilitand, deci, si colaborarea", a adaugat reprezentantul Wizrom Software.

Implementarea unei solutii ERP este o oportunitate de transformare a companiei, iar in contextul economic incert din acest moment, beneficiile sale sunt cu atat mai importante. Iata cele mai importante 4 beneficii ale WizPro cu ajutorul carora te poti pregati sa treci mai usor peste o potentiala recesiune:

1. Nu trebuie sa pui frane activitatii, chiar si in cazul unui nou lockdown

Pandemia pare departe de a fi terminata si observam cum si statul roman, dar si tot mai multe state din jurul nostru reimpun restricti. Nimeni nu isi doreste sa ajungem din nou in situatia din aceasta primavara, insa trebuie sa ne pregatim pentru o astfel de situatie. WizPro este, de aceea, disponibil la distanta, printr-o platforma web usor de folosit. Astfel, orice utilizator poate sa acceseze toate functionalitatile ERP de care are nevoie, de la modulul financiar-contabil la gestiunea de stocuri, aprovizionare sau controlul calitatii si productiei, de oriunde, de pe orice laptop cu acces la Internet.

2. Ai siguranta ca te poti baza pe datele pe care le folosesti

Acuratetea datelor este foarte importanta pentru ca operatiunile unei companii sa se desfasoare eficient si fara intreruperi. Stocarea acelorasi date in locuri diferite sau dublarea lor poate conduce la aparitia de erori sau omisiuni costisitoare. Implementarea unui ERP elimina posibilitatea ca astfel de situatii sa mai apara, un aspect foarte important mai ales cand angajatii lucreaza din locuri diferite.

3. Productivitate mai buna, chiar si de acasa

Lucrul de acasa, desi are multe avantaje, pune inca semne de intrebare la nivelul productivitatii individuale. Mai ales dupa toate aceste luni, riscul de a face erori sau de a taragana acele task-uri care sunt necesare, dar repetititive sau plictisitoare a crescut semnificativ. WizPro poate elimina complet sarcinile redundante, dandu-le angajatilor posibilitatea sa isi redirectioneze timpul si atentia catre proiecte si activitati care sa faca o diferenta reala.

4. Implementezi acum, dar cresti odata cu business-ul tau

Datorita scalabilitatii sale, un ERP poate gestiona sarcini diferite de business, indiferent de marimea companiei. Mai mult decat atat, este un software care continua sa se dezvolte in timp si sa devina chiar mai puternic pe masura ce ii sunt aduse imbunatatiri tehnologice ce permit caracteristici si instrumente noi.

O perioada imprevizibila nu este o perioada in care ne simtim neaparat confortabil sa luam decizii de investitii. Este, insa, si o perioada in care nu ne permitem sa nu actionam, daca vrem sa fim pregatiti pentru a trece cu bine de orice obstacole.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#erp, #pandemie, #afaceri , #stiri afaceri