Cum sa-ti faci un mini-birou acasa?

Advertorial
Vineri, 03 Iulie 2020, ora 17:26
15511 citiri
Cum sa-ti faci un mini-birou acasa?
Nu e mare filosofie sa-ti amenajezi la tine acasa propriul birou/sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/birou-acas%C4%83-ochelari-820390/

Lucratul de acasa a devenit o tendinta pe care o adopta tot mai multe dintre companii. Stiai ca, in prezent, peste doua treimi dintre angajatii din intreaga lume au cel putin o zi pe saptamana de work from home? Adevarul este ca nimic nu se compara cu confortul pe care ti-l ofera propria locuinta, spun ei, chiar daca se resimte absenta componentei sociale.

Indiferent ca lucrezi de acasa ocazional sau ca te-ai obsinuit deja cu o astfel de rutina, ai nevoie de un loc linistit, departe de zgomotele casnice sau de distractiile celor mici, in care sa te poti concentra. Solutia este sa iti amenjezi in spatiul propriu un mini-birou. Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

Tine cont de stilul tau de lucru

Preferi sa incepi sa lucrezi inca de la primele ore ale diminetii sau nu esti o persoana matinala? Iti place sa lucrezi confortabil stand pe canapea sau iti doresti sa adopti o postura corecta in fata unui birou, asezat pe un scaun ergonomic? Toate aceste detalii conteaza atunci cand trebuie sa iti organizezi un spatiu de lucru acasa. Totusi, recomandarea noastra este sa iti amenajezi un birou sau o masa, mai ales daca te bucuri des de beneficiul work from home, oricat de tentant ar fi sa iei laptopul cu tine pe sofa, in living.

Fiecare dintre noi are propriul stil de lucru si, cel mai important avantaj pe care il ai atunci cand lucrezi de acasa este tocmai acela ca iti poti amenaja biroul in functie de nevoile pe care le ai.

Depoziteaza in siguranta documentele

Daca jobul tau implica lucrul cu documente, vei avea nevoie de diverse articole de papetarie pentru a le pastra in cele mai bune conditii. Pe langa dosare si folii de plastic, iti poti achizitiona si un aparat de indosariat. De pe altex.ro poti comanda aparate de indosariat cu perforare manuala, la cele mai mici preturi din piata. Acestea se pot folosi pentru documente si fise in format A4 si A5 si au o capacitate de indosariere de maxim 150 sau 300 de coli, in functie de model.

Pentru a conferi documentelor o margine perfecta poti folosi o ghilotina pentru hartie, care sa inlocuiasca clasicele foarfece. Poti achizitiona un astfel de echipament tot de pe altex.ro, de asemenea la un pret avantajos.

Alege accesoriile de care ai nevoie in functie de specificul jobului tau

Acasa este locul ideal de unde poti incepe o afacere de familie. Daca esti pasionat de fotografie, de exemplu, spatiul tau de lucru din propriul camin va trebui sa satisfaca cerinte specifice. O imprimata speciala pentru printarea imaginilor la cea mai inalta calitate, un laminator si un echipament hardware performant si sigur, care sa iti salveze toate fotografiile realizate.

Daca esti in cautarea unor laminatoare la preturi accesibile le poti comanda de pe altex.ro. In cazul in care preferi fotografia pe film, lucrurile sunt ceva mai complicate deoarece va fi necesar sa amenajezi o camera obscura pentru developarea acestora.

Atunci cand iti amenajezi un mini-birou acasa nu este nevoie sa investesti un buget mare, ci doar sa tii cont de nevoile tale si de specificul activitatii pe care o desfasori. Poti comanda articolele de care ai nevoie pentru un birou complet de pe altex.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#papetarie, #obiecte, #oferte speciale , #firma