Cum sa abordam vacanta, pentru rezultate fructuoase in business

Luni, 07 Iulie 2014, ora 16:52920 citiri
Cum sa abordam vacanta, pentru rezultate fructuoase in business

Ca sa fim clari, inca de la inceput trebuie precizat: conform Codului muncii, fiecare angajat e obligat sa-si ia cel putin o secventa de concediu de odihna de 10 zile lucratoare consecutive; studiile medicale arata ca e important sa avem o vacanta de 20 de zile minimum, pentru ca aceasta e perioada in care reusim sa ne deconectam cu adevarat de stressul cotidian; si in multe tari europene (NU e cazul Romaniei) au luna august ca desemnata pentru vacanta de vara, si, intr-adevar, in aceste tari nu gasesti pe nimeni, sau aproape nimeni, la birou in august.

Si bineinteles ca exista afaceri influentate de sezonalitate, sau nu, fiecare cu specificul ei, remarca Vlad Dutescu, Managing Partner Sandler Training Romania. Si cu certitudine, exista miturile "perioadelor de seceta", si exact despre acestea e vorba in cele ce urmeaza.

Afla cateva secrete pentru succes in afaceri in sezonul concediilor, in continuarea articolului Cum sa abordam vacanta, pentru rezultate fructuoase in business pe Business24.ro