Cum alegi o firma de web design?

Advertorial
Luni, 06 Iulie 2020, ora 11:36
11849 citiri
Cum alegi o firma de web design?
Sicmedia, o companie care pune mereu pe primul plan interesul clientilor sai

Site-ul web de prezentare a unei afaceri reprezinta cartea virtuala de vizita a companiei.

Crearea unui site de prezentare incat sa influenteze intr-un mod pozitiv utilizatorul nu este deloc usoara. Daca website-ul nu are un aspect profesionist si nu genereaza incredere, va face ca utilizatorul sa nu interactioneze prea mult cu acesta.

Firma de web design

Daca ne raportam la cele mentionate mai sus, atunci este clar ca atunci cand alegeti o firma de web design care sa se ocupe de site-ul dorit trebuie sa aveti grija la toate detaliie care ar putea influenta calitatea serviciilor prestate.

In acest articol sa o enumeram cateva dintr-e cele mai importante aspect de care trebuie sa tineti cont cand incepeti colaborarea cu o agentie de web design.

1.Profesionalismul

Cel mai important lucru din punctul nostru de vedere este reprezentat de profesionalismul agentiei care va realiza proiectul. Este important ca si client sa fiti la current cu metodele de lucru si platformele pe care le stapanesc membrii echipei si in ce masura se pot adapta pentru realizarea site-ului asa cum il doriti.

O echipa profesionista va avea destule cunostinte incat sa va realizeze site-ul web sau magazinul online dar in aceiasi masura va fi capabila sa gestioneze si sa depaseasca cu brio toate situatiile ce pot aparea pe parcurs pana la finalizarea proiectului.

Profesionalismul este una dint-e valorie principale in viziunea Sicmedia.ro.

2.Portofoliul

Cel de-al doilea factor care este deosebit de important in viziunea noastra este reprezentat de Portofoliul agentiei. Acesta face dovada experientei si a profesionalismului dar mai mult de atat, demonstreaza capacitatea firmei de a se adapta cerientelor pietei si ale clientilor.

Portofoliul este un factor care defineste Brand-ul. Numele sonore care se regasesc in portofolul reprezinta adevarate garantii asupra serviciilor oferite.

3.Transparenta

Transparenta este din nou un factor de baza in momentul in care sunteti pe cale sa alegeti o agentie de web design pentru o colabrare indelungata. O agentie recomandata este aceea care ofera clientilor cele mai mici detalii referitoare la justificarea cheltuielilor platite pentru partea de promovare de pilda, sau care ofera toate datele cu privire la stadiul proiectului si pasii necesari finalizarii.

Noi, cei de la sicmedia.ro am creat pentru clienti o sectiune speciala unde fiecare poate vedea in ce stadiu se afla proiectul sau si poate cere detalii cu privire la evolutia acestuia.

4.Punctualitatea

Punctualitatea este un alt element foarte important cand discutati cu o agentie de web design. Trebuie sa fiti informati inca de la inceput care va fi durata de realizare a site-ului web si care sunt pasii desfasurarii proiectului pe etape de timp. Trebuie sa evitati cat mai mult posibilitatea ca dupa achitarea unei sume de avans sa realizati ca ati apelat la o agentie care nu mai raspunde la mesaje sau la telefoane.

5.Pretul si calitatea

Raportul calitate - pret este un alt element important de luat in considerare. Serviciile din domeniul web design-ului de cele mai multe ori nu sunt tocmai cele mai ieftine, insa daca sunt justificate prin factorii de care am mentionat mai sus ca trebuie tinut cont precum: experienta portofoliul sau calitatea, atunci pretul este meritat.

6.Relationarea ulterioara

Desi ultimul factor din lista, relatia ulterioara realizarii proiectului ramane probabil cel putin la fel de importanta ca si celelalte puncta mentionate.

Chiar si cel mai perfect site web realizat, odata cu trecerea timpului va avea nevoie de modificari si actualizari ale diferitelor componente. Drept urmare, relatia dintre firma si clientul care a beneficiat de serviciile de web design nu trebuie sa se incheie in momentul finalizarii proiectului.

Pentru orice alt web designer va fi mult mai complicat sa efectueze la fel de efficient serviciile de mententanta decat firma care a lucrat de la inceput, datorita faptului ca ei au creat totul dupa propriul stil.

Sicmedia pune foarte mare accent pe acest lucru, de aceea avem drept misiune principala satisfacerea clientilor printr-o relatie de colaboare cat mai stransa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#afaceri, #Internet, #site uri web , #firma