Competitivitate regionala si noi investitii straine

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 22:31
1968 citiri
Competitivitate regionala si noi investitii straine
foto: Business Review

Evenimentul "Foreign Investors Summit" va avea loc pe 26-27-28 Octombrie la World Trade Center Bucharest, Pullman Hotel.

Timp de trei zile, Bucurestiul devine un hub de business ce va dezbate principalele aspecte economice si sociale ale Romaniei, oportunitatile de investitii si dezvoltare a afacerilor, intr-un mediu de afaceri inspirat de unele din cele mai sonore nume care pun in fiecare zi pe roti economia tarii.

Sustenabilitatea si competitivitatea sunt si focusul evenimentului pe durata celor trei zile, legand toate industriile intr-un efort comun de a continua dezvoltarea durabila, de a furniza solutii, de a conecta afaceri, idei si oameni.

Foreign Investors Summit dezbate sase mari industrii motoare ale economiei romanesti: IT&C, auto, infrastructura, agricultura, energie si imobiliare, debutand cu o conferinta de deschidere unde, oficiali ai aparatului de stat vor discuta despre competitivitatea Romaniei in UE, noul cod fiscal si despre potentialul Romaniei de a atrage noi investitii. Fiecare zi cuprinde o sesiune de dezbatere generala si paneluri de discutii concentrate pe subiecte specifice industriilor respective.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din sectorul public si privat, persoanelor de decizie din companii, antreprenorilor, reprezentantilor din ambasade, comunitatilor investitorilor straini si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte activitatea si sa se conecteze la o audienta de business de top. Prima editie a Foreign Investors Summit a fost gazda a peste 600 participanti din toate sectoarele economiei si domeniile de activitate, 14 comunitati internationale, peste 50 vorbitori C-level, avand in dezbatere peste 40 subiecte de interes.

Programul zilelor de eveniment este intre 8:00 si 17:15, participantii putand alege in momentul inregistrarii la care din dezbateri doresc sa participe. Pentru mai multe detalii despre program, vizitati site-ul dedicat summit.business-review.eu.

Toti cei interesati sa participe la Foreign Investors Summit se pot inregistra online pe site-ul evenimentului, completand formularul de inscriere online sau contactand direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#eveniment business investitii Romania, #eveniment business Bucuresti 2015 , #stiri afaceri