Exploreaza potentialul afacerii tale cu AdBoost!

Advertorial
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 17:36
7275 citiri
Exploreaza potentialul afacerii tale cu AdBoost!

Anul 2020 ne-a invatat pe toti poate cea mai importanta lectie din viata noastra. Am privit cum totul in jurul nostru se schimba, iar viata obisnuita de zi cu zi... nu mai era deloc obisnuita.

Un lucru nu s-a schimbat insa, evolutia digitalizarii si nevoia afacerilor de a intra in mediul online.

Pentru ca majoritatea afacerilor atat mici, cat si mari au suferit o criza pe plan financiar, investitiile in zona de marketing au scazut considerabil. Lucru care nu este tocmai o alegere ideala, caci in astfel de vremuri, orice afacere trebuie sa se faca vazuta, mai ales in mediul online.

Din nevoia afacerilor de a fi cunoscute in piata, nevoia consumatorilor de a gasi ceea ce au nevoie si din dorinta de a reduce cat mai mult costurile de promovare online, a luat nastere AdBoost. O platforma de marketing digital usor de utilizat, care te scuteste de stresul campaniilor clasice de cautari in Google. AdBoost pune la dispozitie o tehnologie inovativa cu machine learning care te ajuta sa iti promovezi afacerea in doar cateva minute, fara a fi nevoie sa apelezi la o agentie de marketing specializata si costisitoare. Dar stai fara griji, in spatele platformei, sunt cativa specialisti in marketing digital care se asigura cu totul merge cum trebuie in ceea ce priveste afacerea ta, iar daca ai intrebari sau nelamuriri, poti discuta direct cu ei.

Cel mai mare avantaj al platformei de marketing online AdBoost este ca tu decizi tot! De la cuvinte cheie, la buget. Si pentru ca tot a venit vorba despre buget, tu decizi cat vrei sa investesti in reclamele tale in fiecare zi si poti modifica sumele oricand, la orice ora.

Pentru ca este ceva nou in piata, creatorii AdBoost stiu ca inainte de toate trebuie sa castige increderea celor care sunt interesati sa isi promoveze afacerea pe platforma lor, asadar, dupa crearea unui cont pe ad-boost.ro, fiecare utilizator primeste automat in cont un voucher de 200 Lei pe care sa-i foloseasca pentru primele reclame.

Pe scurt, AdBoost iti ofera posibilitatea de a aparea in primele rezultate Google (fara sa fii nevoit sa inveti marketing), de a reduce semnificativ costurile de promovare si de a avea rezultate din primele minute de la pornirea unei campanii de promovare.

Exploreaza si tu potentialul afacerii tale cu ad-boost.ro!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#AdBoost, #afacere, #portofoliu afacere , #stiri afaceri