Coca-Cola muta in Bulgaria biroul administrativ pentru Europa

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 19:53
1920 citiri
Coca-Cola muta in Bulgaria biroul administrativ pentru Europa
Foto: Arhiva

Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, isi va transfera integral activitatile de back office pentru Europa in Bulgaria, potrivit oficialilor de la Sofia.

Anuntul a fost facut miercuri de ministrul interimar al Economiei si Energiei, Asen Vasilev, la Nova TV, noteaza Novinite.

In biroul din Bulgaria isi vor desfasura activitatea intreaga echipa de contabili si consultanti legali pentru Europa si cea mai mare parte a personalului administrativ, a explicat ministrul.

Potrivit acestuia, la baza deciziei companiei americane au stat personalul specializat si politica fiscala din Bulgaria.

Noul centru va avea aproximativ 150 de angajati si ar putea fi deschis la inceputul verii.

Anul trecut, erau vehiculate in presa locala informatii potrivit carora producatorul de racoritoare ar urma sa mute in vara lui 2013, din Belgia, biroul de servicii financiare pentru Coca-Cola Enterprises, imbuteliatorul pentru Europa de Vest.

UPDATE Structura Sistemului Coca-Cola in Romania ramane neschimbata, astfel incat sediile Coca-Cola Romania si Coca-Cola Hellenic vor ramane in Bucuresti, au anuntat, intr-un comunicat, reprezentantii companiei.

"Coca-Cola Romania si Cola-Cola Hellenic isi continua angajamentul fata de mediul economic din Romania si promisiunea de a oferi produse de calitate consumatorilor romani", se arata in precizarea transmisa redactiei RL.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Coca Cola Bulgaria , #fabrica