Cele mai utile accesorii bucatarie. De ce nu trebuie sa iti lipseasca?

Advertorial
Luni, 20 Iulie 2020, ora 11:52
16427 citiri
Cele mai utile accesorii bucatarie. De ce nu trebuie sa iti lipseasca?
O bucatarie moderna nu lasa nici un detaliu la voia intamplarii

O bucatarie nu trebuie sa fie doar utila ci si interesanta, iar anumite accesorii de bucatarie pot aduce sarea si piperul in aceasta incapere, conferindu-i personalitate si spunand ceva despre proprietari.

Magazinul Ropunct.ro propune mai multe accesorii inedite pentru bucatarie, dintre care fiecare persoana le poate alege pe cele care i se potrivesc cel mai bine.

Un set de shoturi special lucrat manual

Acest set de shoturi lucrate manual din sare de Himalaya este cel care va schimba complet vibe-ul unei petreceri. Culorile sunt naturale si sunt in nuante de marmura, aducand inclusiv cu lumanarile parfumate. Setul contine 4 pahare care vor sta intr-un suport de lemn de salcam. Un astfel de set adauga bauturilor preferate o usoara aroma sarata.

Set de bucatarie de ustensile si cutii magnetice

Un astfel de set este foarte util pentru ca are un desing special conceput, cu magneti, iar materialele din care fiecare recipient este lucrat sunt de foarte buna calitate. Setul include 3 instrumente pentru gatit, un suport din bambus si 3 cutii special concepute pentru condimente.

Pe langa faptul ca este un set foarte elegant care se va adapta cu succes in orice bucatarie, inclusiv in cele minimaliste, acest set este si foarte practic, datorita magnetilor care fac ca lucrurile sa nu se mai piarda usor.

Un shaker insotit de retete

Cu ajutorul acestui shaker pot fi preparate cocktailurile clasice foarte usor. In plus, vine insotit si de 7 retete care sunt imprimate chiar pe peretii vasului. Shakerul are un capac confectionat din otel inoxidabil si garnitura de silicon, astfel incat scurgerea sa fie prevenita cu succes.

Set de pahare in forma de eprubeta

Aceste eprubete colorate sunt cu siguranta cele care vor schimba vibe-ul unei petreceri si vor da drumul la distractie odata ce sunt umplute cu bautura preferata. Setul este format din 6 eprubete in culori diferite si un suport specific laboratorului de chimie.

Stropitoare pentru salata

Aceasta stropitoare este cea mai originala solutie pentru aromarea salatelor si cu siguranta va atrage atentia musafirilor si va da bucatariei un aer jucaus. Stropitoarea vine in culori si nuante vii si este dotata inclusiv cu storcator pentru citrice care poate fi utilizat pe loc pentru a obtine un dressing fresh pentru salata. Stropitoarea este fabricata din ABS si este foarte rezistenta.

Set de pahare in bile de biliard

Pentru serile de biliard alaturi de prieteni aceste shoturi sunt cele mai interesante alegeri. Fiecare bila are o culoare diferita si poate fi scoasa atunci cand este necesar pentru ca paharele sa fie curatate mai usor. Setul cuprinde 10 pahare si un suport specific jocului de biliard in forma de triunghi. Un astfel de set este potrivit inclusiv pentru a schimba complet aspectul unei incaperi datorita modului unic in care se prezinta.

Stampila pentru prajituri

Fursecurile arata mai bine atunci cand sunt decorate cu diverse modele. Cu o stampila li se poate adauga o nota personala, iar setul curpinde inclusiv retete si mai multe tipuri de forme si modele ce pot fi aplicate.

Stampila are capete ce pot fi scoase si schimbate in functie de modul ales pentru decorare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
#afaceri, #investitii, #accesorii bucatarie , #investitii