Cele mai bune aparate fitness pe care le poti folosi pentru antrenamente zilnice

Advertorial
Luni, 13 Iulie 2020, ora 11:35
25746 citiri
Cele mai bune aparate fitness pe care le poti folosi pentru antrenamente zilnice
Banda de alergat a devenit "prietena" multora dintre noi

Activitatile de zi cu zi par a fi din ce in ce mai neincapatoare in agenda personala. De fiecare data cand incercam sa facem mai multe lucruri concomitent, realizam ca rapiditatea nu este punctul nostru forte. Linistea, relaxarea si reorganizarea prioritatilor sunt cele care contribuie, putin cate putin, la cheia succesului.

In aceasta categorie intra si antrenamentele fizice, pentru care multi dintre noi gasesc scuze variate - fie ca sa le practice, fie ca sa le evite. Ei bine, sportul face minuni atat la nivel fizic, cat si psihic, fiind dovada clara ca putem prelungi procesul de imbatranire nu doar la exterior, ci si la interior.

Cu ajutorul aparatelor fitness si a echipamentelor aferente, vara aceasta te vei putea bucura de o stare de bine vizibila! Descopera in randurile urmatoare cele mai bune aparate fitness pe care le poti folosi pentru antrenamente zilnice, atat la sala, cat si acasa!

1. Banda de alergat

Pe langa inot, alergatul este cunoscut drept sportul care pune in miscare intregul organism. In timpul antrenamentelor, sunt solicitate aproximativ toate categoriile de muschi, urmand ca la nivelul organismului sa fie secretata, la final, serotonina. Acesta este motivul pentru care imediat dupa ce terminam sesiunie de jogging avem un sentiment pregnant de fericire si satisfactie, precum si o motivatie puternica ce ne poate schimba complet viata. Pentru a te antrena constant si a evita orice scuza in materie de timp sau conditii meteorologice nefavorabile, banda de alergat este aparatul fitness ideal atat pentru casa, cat si pentru apartament. Cu ajutorul ei, poti sa alergi zilnic in confortul casei tale. Toate informatiile necesare de care aveti nevoie pentru a alege o banda de alergat, le poti gasi chiar aici. Este un site complet, care te ajuta sa alegi ce ai nevoie.

2. Bicicleta fitness

Daca esti in cautarea unui antrenament cardio de intensitate mare, nu uita sa faci o oprire la categoria de produse biciclete fitness. In ultimii ani, antrenamentele pe bicicleta au devenit din ce in ce mai cautate, motiv pentru care vei descoperi o gama larga de produse ce apartin unor brandurilor variate. Acest aparat este ideal pentru casa, intrucat este silentios, are rezistenta crescuta si se concentreaza pe antrenarea muschilor inferiori ai corpului.

Printre cele mai rapide rezultate se numara:

* imbunatatirea semnificativa a circulatiei sangvine;

* reglarea pulsului;

* arderea unui consum ridicat de calorii in timp scurt.

In plus, bicicleta fitness poate fi folosita si pentru recuperare, in special de persoanele care sufera de afectiuni medicale.

3. Banca fitness multifunctionala

Regasita in toate salile de antrenament, banca fitness multifunctionala este nelipsita din circuitele sportive ale utilizatorilor. Este special conceputa pentru a face fata cu brio atat tensiunilor, cat si efectelor factorilor externi. Folosita acasa, se poate plia cu usurinta si instala rapid atunci cand vrei sa o folosesti. Cu ajutorul ei, poti realiza exercitii de intensitate crescuta la nivelul intregului corp. De cele mai multe ori, insa, banca fitness multifunctionala este destinata pentru antrenarea abdomenului si a bratelor.

4. Bara pentru tractiuni

Abdomenul poate fi zilnic antrenat, atunci cand ai in proximitate aparatul fitness potrivit. Bara pentru tractiuni se regaseste printre preferintele practicantilor de fitness si sport, la nivel international. Multumita dimensiunilor relativ reduse, aceasta este usor de transportat si dispune de o eficienta crescuta. Atunci cand o folosesti, poti sa lucrezi muschii abdominali si sa imbunatatesti semnificativ numarul de tractiuni si modul in care realizezi flotarile. Odata ce este prinsa de cadrul de la usa, esti gata sa iti tonifiezi muschii superiori ai corpului (bicepsi, tricepsi, spate, umeri si pectorali).

5. Aparat multifunctional

Oricand esti in cautarea unui aparat fitness bun la toate, orienteaza-te spre unul multifunctional. Acesta poate fi folosit nu doar acasa, ci si la sala, fiind ideal pentru a-ti lucra muschii inferiori si pe cei superiori. Utilizandu-l, poti sa demarezi un numar impresionant de exercitii, capabile sa iti activeze intregul corp.

Atunci cand il folosesti, poti sa lucrezi inclusiv cu greutati. Investitia intr-un aparat multifunctional se numara printre cele mai bune, dat fiind faptul ca utilizezi un singur produs pentru a pune in miscare orice grupa de muschi iti doresti. Un alt avantaj este oferit de gama variata de accesorii care, odata atasate, vor schimba complet utilitatea aparatului si intensitatea antrenamentelor.

Integrarea exercitiilor fizice in rutina zilnica este un proces de durata, care iti va schimba complet viata. Pentru a face tranzitia mai usoara, asigura-te ca ai la dispozitie aparatul fitness compatibil cu obiectivele tale fizice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cuprinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#afaceri, #idei de afaceri, #sala fitness, #banda de alergare , #firma