Cea mai mare oferta pentru brandul turistic al Romaniei: 1,615 milioane euro

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 20:121331 citiri
Cea mai mare oferta pentru brandul turistic al Romaniei: 1,615 milioane euro
Foto: Arhiva

In cadrul licitatiei pentru realizarea brandului de turism al Romaniei, cea mai mare oferta a fost de 1,615 milioane de euro si apartine Asocierii Saffron Brand Consultants SA - Brandient Consult SRL - Acacia Avenue Limited.

Asocierea THR - Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA - Taylor Nelson si TBWA Bucuresti SRL - SC GFK Romania SRL au depus alte doua oferte de 894.970 euro si, respectiv, 993.740 euro, informeaza Romania Libera.

La aceasta sedinta au fost prezenti membrii comisiei de evaluare, reprezentanti ai ofertantilor si observatori din partea Ministerului Finantelor - Unitatea de Coordonare si Verificare a Achizitiilor Publice (UCVAP).

Companiile au depus oferta tehnica si au prezentat scrisoarea de garantie in cuantumul solicitat de Ministerul Turismului, respectiv de 40.000 euro.

Comisia de evaluare va analiza in zilele urmatoare ofertele tehnice depuse si va fi desemnata castigatoare oferta cu cea mai mica valoare, conform criteriului de atribuire (pretul cel mai scazut).