Cea mai buna zona pentru cumparaturi in Bucuresti

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 12:56
3719 citiri
Cea mai buna zona pentru cumparaturi in Bucuresti
Foto: eHow

Bucurestiul este capitala tarii si aici se gasesc in mod normal si cele mai multe hipermaketuri, iar dintre acestea cele mai multe sunt in sectorul 6, unde bucurestenii pot merge in cinci astfel de centre comerciale.

Sectoarele 1 si 5 sunt cele mai sarace din acest punct de vedere, aici aflandu-se doar cate un hipermarket, arata Ziarul Financiar.

In sectoarele 2, 3 si patru se afla cate patru astfel de centre comerciale.

Astfel, in Sectorul 1 se afla Carrefour Baneasa; in Sectorul 2 se afla Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Kaufland Barbu Vacarescu si Kaufland Colentina; in Sectorul 3 exista Carrefour Unirii, Auchan Titan, Real Pallady si Real Vitan; in Sectorul 4 exista Carrefour Vitantis, Carrefour Grand Arena, Real Berceni si Cora Sun Plaza, in Sectorul 5 exista Kaufland Sebastian, iar in Sectorul 6 se afla Carrefour Militari (Chiajna), Carrefour Orhideea, Auchan Militari Shopping, Real Cotroceni Park si Cora Lujerului.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#hipermarketuri Bucuresti, #hipermarketuri centre comerciale Bucuresti , #hipermarketuri