Ce este un aparat dentar?

Advertorial
Luni, 13 Iulie 2020, ora 12:18
15057 citiri
Ce este un aparat dentar?
Cei mici pot apela la ajutorul unui aparat dentar de la sapte ani

Aparatele dentare au devenit, pe langa o necesitate, o adevarata moda.

Chiar daca am vazut si chiar cunosc persoane care si-au pus un aparat dentar doar ca sa fie in trend, partea buna e ca acest aparat este si benefic, deoarece corecteaza problemele de ortodontie.

Majoritatea persoanelor pot apela la un astfel de aparat, adica la un tratament ortodontic. Fie ca vorbim de adulti, copii, femei sau barbati. Totusi, una din conditiile principale este ca gingia si osul sa fie sanatoase.

La copii se apeleaza la un aparat dentar de la varsta de 7 ani, iar la adulti acestea sunt eficiente chiar si persoanelor cu varsta de 70 de ani.

Practic nu conteaza varsta, atata timp cat iti faci curajul sa apelezi la un astfel de tratament pentru a-ti rezolva problema dintilor.

Ce este un aparat dentar?

Un aparat dentar este acel dispozitiv care te ajuta sa rezolvi problemele dintilor (naturali si definitivi) si a maxilarelor (in unele cazuri).

Chiar daca sunt si persoana care nu agreaza purtarea unui astfel de aparat, deoarece este inestetic, acesta are un rol extrem de important pentru pacient. Acela de a corecta pozitia dintilor!

Se cunoaste faptul ca persoanele care au probleme cu dintii, nu neaparat cu pozitionarea lor, ci si cu cariile, dinti de culoare galbuie, etc, se feresc sa zambeasca.

Cu ajutorul unui aparat dentar poti rezolva prima problema, adica sa-ti corectezi pozitionarea dintilor definitivi. In acest fel o sa ai un zambet frumos si sanator, dar si o sa-ti recapeti increderea in tine.

Un alt aspect importat la folosirea aparatului dentar este faptul ca, dintii aliniati corespunzator, se pot igieniza mai corect. In acest fel nu se favorizeaza fracturarea dintilor si aparitia cariilor.

Exista foarte multe clinici in Romania care se ocupa cu tratamentul ortodontic, ca de exemplu Clinica Dentara Delta Cinic Dent din Bucuresti. Poti sa apelezi la foarte multi medici stomatologi din aceasta clinica, inclusiv la dr. Durbac.

Cat costa un aparat dentar?

Pretul unui aparat dentar variaza destul de mult si este direct influentat de trei aspecte:

* Clinica la care doresti sa apelezi

* Materialele utilizate in aparatul dentar

* Experienta medicului stomatolog

Exista si parti bune, ca de exemplu clinica mentionata mai sus, acolo unde poti sa platesti si in rate. In acest fel poti sa scapi de povara unei plati foarte mari intr-un timp foarte scurt.

Existand mai multe tipuri de aparate dentare, ca de exemplu aparatul dentar mobil, metalic sau chiar si cu safir, iar preturile pot sa porneasca de la 1.000 lei si sa ajunga chiar si la peste 12.000 lei (in general pentru aparatul dental invizibil lingual).

Recomandarea mea este sa apelezi la o clinica cunoscuta, sa cauti feedback-uri despre ea si, mai important, sa alegi un medic stomatolog cu experienta.

Chiar daca preturile sunt mici, mai bine sa platesti ceva mai mult si sa ai servicii de calitate, decat sa ai probleme ulterioare. In plus, un medic cu experienta te poate indruma si sfatui care este cel mai bun aparat pentru tine, iar calitatea procedeului va fi foarte buna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#cabinete stomatologice, #aparat dentar , #afaceri mici