Un mare producător român face angajări. Se caută peste 150 de oameni pentru producție

Luni, 01 Noiembrie 2021, ora 18:11
4585 citiri
Un mare producător român face angajări. Se caută peste 150 de oameni pentru producție
Compania caută personal calificat pentru mai multe funcții implicate în producție FOTO Facebook/ Braiconf

Chiar dacă multe afaceri au avut de suferit în pandemie, există și producători care își extind business-ul și fac angajări în această perioadă.

Producătorul de textile Braiconf a anunţat luni, 2 noiembrie, că în perioada următoare vrea să angajeze peste 150 de persoane în producţie, pentru mărirea capacităţii de producţie a fabricii de la Brăila.

"Compania Braiconf anunţă că în perioadă următoare intenţionează să angajeze peste 150 de persoane în producţie, pentru mărirea capacităţii de producţie a fabricii de la Brăila. Pentru noile posturi disponibile, compania caută personal calificat pentru maşinile de cusut, dar şi pentru alte funcţii implicate în procesul de producţie", anunţă compania.

În prezent, fabrica Braiconf de la Brăila asigură o producţie zilnică de 4.000 de produse vestimentare distincte.

"Anul trecut industria confecţiilor a suferit foarte mult, iar pandemia a accentuat problemele cu care sectorul se confrunta de câţiva ani. Multe fabrici din ţară şi-au restrâns activitatea sau au închis definitiv. Şi pentru Braiconf 2020 a fost un an plin de provocări, în care compania a raportat o scădere a producţiei sub 50% faţă de 2019. Cu toate acestea, am luat decizii importante de business, de schimbare radicală a strategiei de retail şi de aşezare a mărcii pe o direcţie mult mai potrivită cu ce reprezintă cămaşa Braiconf.

Totodată, resursa umană a fost şi este foarte importantă pentru noi. Căutăm acum peste 150 de persoane pe care să le angajăm în fabrica din Brăila pentru noile cerinţe de producţie. Căutăm în special personal calificat pentru maşinile de cusut, pentru a putea creşte capacitatea de producţie", spune Dan Săvescu, first executive officer Braiconf.

Înfiinţată în 1950, Braiconf pornea la drum cu un număr de 280 de angajaţi, ajungând la 3.600 în anul 1977. Privatizată în 1990, compania a continuat să se dezvolte, introducând linii noi de produs, cum ar fi cămăşile de damă. Politica de desfacere a vizat de-a lungul timpului şi extinderea pe pieţele din afara României, astfel încât produsele fabricii româneşti au ajuns şi la clienţi din Italia, Franţa, Suedia, Rusia, Norvegia. În 2016 este lansat serviciul de croitorie made to measure.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#angajari, #productie, #dezvoltare afacere, #braiconf , #stiri afaceri