Bosch deschide a doua fabrica din Romania

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 18:04
3092 citiri
Bosch deschide a doua fabrica din Romania
Foto: sfin.ro

Compania Bosch are planuri mari in Romania, mai ales de cand a inceput planurile pentru construirea celei de-a doua fabrici de la noi. Aceasta va fi dezvoltata printr-o investitie de tip greenfield. Totodata Bosch vrea sa extinda si unitatea de productie de componente pentru utilaje de la Blaj.

"Vom trimite Ministerului Finantelor documentatia referitoare la intentiile noastre de investitii in Romania, care vizeaza constructia unei noi fabrici, precum si extinderea fabricii Bosch Rexroth de la Blaj", a declarat directorul general al subsidiarei din Romania a grupului german, Brigitte Eble, citat de Mediafax.

Acesta se bazeaza foarte mult si pe Guvernul de la Bucuresti care are programe de sustinere a investitiilor si va propune sa sprijine Bosch cu astfel de facilitati in vederea realizarii proiectelor. Subsidiara grupului german vrea sa angajeze, in acest an, pana la 300 de persoane la fabrica Rexroth si Centrul de Comunicare de la Timisoara.

Potrivit lui Eble, pana la 60% din cifra de afaceri realizata in Romania provine din activitatile din domeniul auto, din care fac parte vanzarile de piese aftermarket si componente furnizate catre producatorii de autovehicule.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Bosch fabrica romania, #investitie greenfield , #fabrica