Bine ai venit in viitor! Este anul digital 2025

Advertorial
Luni, 13 Decembrie 2021, ora 20:28
11328 citiri
Bine ai venit in viitor! Este anul digital 2025
Genesys

Experiența clienților (CX) a înregistrat o evoluție accelerată a adoptării digitale în ultimele 18 luni. O explozie a cererii de produse și servicii digitale a propulsat industria cu patru ani mai devreme decât am crezut că va fi în ceea ce privește adoptarea digitalizarii. Astăzi, adoptarea digitală a crescut accelerat si a ajuns la ceea ce se aștepta inițial în sa se ajunga in anul 2025.

Acum mai mult ca niciodată, companiile au fost nevoite să promoveze, să vândă și să relaționeze cu clienții de oriunde, prin intermediul canalelor digitale pe care acestia le cunosc și în care au încredere. Fiind o companie angajată în respectarea viziunii noastre de livrare a “Experience as a Service”, știm că loialitatea și încrederea se construiesc pe interacțiuni personalizate. Traseul clientului de astăzi începe adesea cu o experiență digitală. Aceasta este epoca majorității digitale.

De aceea, suntem încântați să lansăm produsul nostru independent, digital-first, Genesys DX™.

În urma achiziției Bold360, finalizată la 5 mai 2021, avem primul nostru produs pe piață – ce ofera o soluție digitală completă de implicare a clienților, care valorifică tehnologia inteligenței artificiale (AI) pentru a furniza experiențe proactive și predictive în timp real. Aceasta plasează clientul în centrul fiecărei interacțiuni. Iar acum avem cea mai completă soluție digitală de implicare a clienților de pe piață.

Cu Genesys DX, companiile pot duce experienta clientului (CX) dincolo de interacțiunile obișnuite de chat cu caracter tranzacțional, oferind conversații intuitive pe care clienții le așteaptă. Solutia Genesys DX ajută companiile să înțeleagă nevoile clienților și să prezică intențiile acestora cu ajutorul unor capabilități revoluționare, printre care:

Always-On Engagement: Cu Genesys DX, companiile pot oferi o angajare permanentă a clientului, ceea ce le permite să apară imediat cu informațiile potrivite pentru a răspunde nevoilor în mod cât mai empatic și mai rapid posibil. O platformă de cunoștințe centralizată permite companiilor să ofere acces rapid la informații, în timp ce valorifică simultan Vocea Clientului pentru a îmbunătăți continuu experiența. În plus, clienții se vor bucura de interacțiuni mai ușoare și mai complete, cu tranziții fără întreruperi între interacțiunile de tip AI și cele cu agenții.

Mai rapid catre efectul Wow: Companiile pot proiecta și lansa cu ușurință inteligența conversațională pentru a crea smart self-service pe cele mai populare canale de mesagerie în câteva săptămâni. Agenții pot lucra mai eficient cu ajutorul unei inteligențe artificiale ușor de controlat, al unor informații utile și al unor spații de lucru intuitive. Companiile pot începe cu un singur exemplu de utilizare și pot folosi informațiile pentru a construi și optimiza strategia de implicare a clienților - în același timp, păstrând experiența clienților în centrul deciziilor lor.

Acesta este doar începutul

În următoarele câteva luni, intenționăm să adăugăm capabilități, cum ar fi interacțiunea predictivă, pentru a permite companiilor să stimuleze obținerea de clienți prin intermediul internetului și să automatizeze interacțiunile online cu clienții prin marketing, vânzări și servicii.

Fie că sunteți la început sau vă grăbiți incursiunea în cloud cu platforma Genesys Cloud CX™, fie că vă construiți și dezvoltați o arhitectură multicloud cu soluția Genesys Multicloud CX™, fie că sunteți în căutarea unei oferte digital-first, bogată în digital și AI - Genesys vă va veni în întâmpinarea dumneavoastră oriunde vă aflați în acest parcurs.

Solutiile Genesys sunt disponibile prin partenerul sau local Intrarom.

Haideți să oferim împreună avantajele puterii digitale.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Genesys, #canale digitale, #companii, #clienti , #stiri afaceri