Avantajele pe care ti le ofera chatul live de pe site

Advertorial
Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 17:46
11240 citiri
Avantajele pe care ti le ofera chatul live de pe site

Cu ajutorul unui serviciu de live chat inclus pe site aveti o serie de beneficii pe care le vom prezenta mai jos:

* Identificati natura si complexitatea interogarii clientului in timp real.

* Dobanditi cunostinte despre asistenta instantanee pentru clienti.

* Comunicarea fata in fata face conversatia clientilor interactiva.

* Chatul personalizat direct cu clientii creeaza incredere si loialitate.

* Cu ajutorul chat-ului in timp real, timpul de rezolutie se reduce cu pana la 2-3x in comparatie cu alte canale. Acest lucru face ca chat-ul live sa fie unul dintre cele mai bune canale pentru conversatia de vanzari si generarea de profit.

Imbunatatiti-va serviciul de asistenta pentru clienti prin rezolvarea instantanee a problemei intr-o maniera interactiva.

Oferiti o experienta de chat live mai buna folosind instrumente vizuale de implicare pentru conversatiile de chat interactive si semnificative.

Ati experimentat vreodata o voce sau un raspuns automat atunci cand contactati numarul de asistenta al unei companii?

Cu un software de asistenta pentru clienti live chat, nu aveti astfel de experiente, deoarece este unul dintre cele mai bune instrumente care ofera atingere umana sau va pot umaniza asistenta pentru clienti. Agentul personalizeaza conversatia pentru a face chatul eficient si o experienta buna pentru client.

Customer Think spune ca evaluarile de satisfactie ale clientilor pentru chat-ul live sunt adesea mai mari decat toate celelalte canale de asistenta, probabil datorita vitezei si naturii conversationale. Deci cand aveti nevoie de astfel de servicii tot ce trebuie sa faceti este sa ganditi strategia de servicii de customer care.

Conversatii interactive cu chat - ul live - Cercetarile arata ca 66% dintre clienti asteapta un raspuns sau o rezolutie imediata atunci cand utilizeaza o interactiune live pentru sprijin. Chatul live va ajuta agentii sa foloseasca co-navigarea si videochatul pentru conversatii eficiente si directe. Contribuie la o rezolutie mai rapida si reduce numarul de puncte de atingere.

Conversatii de chat live personalizate - software-ul de asistenta pentru clienti live chat ajuta brandurile sa construiasca relatii pe termen lung cu clientii lor. Cand clientii simt ca ceea ce spun este auzit si au primit raspunsuri personalizate, este foarte probabil sa impartaseasca experiente pozitive cu compania dvs.

Studiile sustin ca 73% dintre consumatori considera ca asistenta prietenoasa a clientilor ii face sa se indragosteasca de o companie, in timp ce 52% au efectuat achizitii multiple de la o companie dupa o experienta initiala pozitiva de asistenta pentru clienti.

Chatul live ofera o nota umana pentru a rezolva problemele complexe expuse de clienti prin utilizarea instrumentelor de implicare live pentru a oferi cel mai bun suport pentru clienti.

Intrucat chat-ul live nu se bazeaza pe instructiuni automate, ofera indrumari si sugestii eficiente intr-un mod prietenos.

Implementarea instrumentului de asistenta pentru chat-uri live ajuta la accelerarea generarii de profit si a conversiilor de vanzare de succes. Cu chat-ul live, agentii dvs. pot contacta instantaneu clientii prin initierea unei conversatii directe in timp real.

Astfel, instrumentul de chat in direct creste implicarea clientilor si ofera servicii bune de asistenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google Chat: aplicația care va permite comunicarea între Slack și Microsoft Teams
Google Chat: aplicația care va permite comunicarea între Slack și Microsoft Teams
Google a anunțat integrarea unor noi funcții utile pe aplicația Google Chat. Practic, noua actualizare le va permite utilizatorilor să comunice între Slack și Teams fără să fie nevoiți...
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
#chat, #site, #avantaje , #stiri afaceri