Aprozarul Virtual creat pentru Ciugud este pus gratuit la dispozitia micilor producatori din toata tara

Comunicat de presa
Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 15:18
26301 citiri
Aprozarul Virtual creat pentru Ciugud este pus gratuit la dispozitia micilor producatori din toata tara

Aprozarul Virtual, platforma online lansata initial pentru a sprijini producatorii locali din comuna Ciugud, devine national si este pus gratuit la dispozitia micilor producatori romani pentru a-si vinde produsele in timpul crizei.

Fiecare producator, din orice colt al tarii, va putea sa se inscrie gratuit in platforma online si va avea propriul sau aprozar virtual unde va putea adauga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfa.

Mai mult, fiecare comunitate sau administratie locala din Romania va putea sa aiba propria piata virtuala, unde micii producatori vor putea sa isi promoveze marfurile si sa interactioneze cu clientii.

La randul lor, cumparatorii vor avea la dispozitie posibilitati multiple prin care sa isi aleaga produsele dorite, dar si posibilitatea de a-si gasi producatorii cei mai apropiati de zona in care locuiesc.

Cumparatorul va putea lasa mesaje cu aprecieri privind produsele cumparate si totodata va putea recomanda aceste produse si catre prietenii sau cunoscutii sai.

Credem ca, in aceste vremuri grele, trebuie sa ne gandim, mai mult ca oricand, si la micul producator de la sat, care din produsele obtinute cu sudoare si multa truda isi asigura traiul zilnic.

Oamenii acestia demni si harnici nu striga dupa ajutor, nu se plang, ci continua sa munceasca, cu fata arsa de soare si cu mainile brazdate de truda, in speranta ca noi, consumatorii, vom alege sa punem pe masa produsele lor.

Fiecare produs romanesc cumparat inseamna o picatura de speranta pentru fermierul sau producatorul de la tara, inseamna o sansa pentru agricultura romaneasca autentica si inseamna un viitor pentru satul romanesc.

Iata de ce am ales sa facem aceasta platforma online care sa faciliteze interactiunea dintre client si micul producator roman, sa promovam produsele romanesti, dar si pe cel care le obtine prin multa truda si sacrificii.

Ei sunt oamenii care iubesc pamantul, care apreciaza cu adevarat bogatia pe care ne-o ofera munca grea a campului si care merita o platforma de e-commerce.

Din apreciere pentru ei, oamenii minunati ai satului romanesc, s-a nascut APROZARUL VIRTUAL.

APROZARUL VIRTUAL este o platforma online care are ca scop promovarea ofertei producatorilor locali si a produselor acestora, curate, proaspete si 100% romanesti.

Ideea a pornit din Ciugud, comuna din Romania care a initiat in Romania conceptul "Smart Village" (Satul Inteligent), si s-a extins la nivel national pentru a sprijini toti producatorii romani.

Va invitam sa vizitati APROZARUL VIRTUAL accesand www.aprozarulvirtual.ro si sa ramaneti in contact pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/aprozarulvirtual.ro/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#platforma Aprozarul Virtual , #idei afaceri