Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Aplicatie pentru alertare clienti - beneficii pentru clienti si utilizatori

Advertorial
Joi, 25 Februarie 2021, ora 16:30
8371 citiri
Aplicatie pentru alertare clienti - beneficii pentru clienti si utilizatori
Aplicatie pentru alertare clienti FOTO: depositphotos.com

Odata cu cresterea aplicatiilor de mesagerie instantanee, soga.ro a dezvoltat o aplicatie pentru alertare clienti pentru ITP/Tahograf/RCA/CASCO. Mai exact, aplicatia va trimite pentru tine un sms catre clientii tai inainte de expirarea serviciului (ITP/Tahograf) sau asigurarii (RCA/CASCO) oferite. Fiind o platforma flexibila, iti da voie sa iti setezi cu cate zile inainte de scadenta sa se trmita alerta, avand totodata posibilitatea de a seta 2 alerte diferite, la date diferite, pentru aceeasi scadenta. Si pentru ca vorbim de flexibilitate, aceasta se refera inclusiv la textele trimise pentru alertare, adica poti sa iti alegi din cele predefinite sau iti poti crea unul personalizat. Aplicatia de alertare SOGA nu se limiteaza doar la alerte SMS, ea dispune si de alerte email cu aceleasi caracteristici de personalizare.

Solutie completa de evidenta si alertare

Cu aplicatia mobila cu acces online non-stop, vei trimite alerte personalizate, vei gestiona un numar nelimitat de inregistrari, vei beneficia de un suport pentru clienti si de baze de date securizate. Aceasta este ceea ce face aplicatia pentru alertare clienti atat de eficienta. Aplicatia ofera rapoarte alerte SMS, rapoarte alerte email, export baza de date. Aceasta aplicatie este mereu actualizata si foloseste o tehnologie care ajuta statiile ITP. Accesul in aplicatia SOGA se face in baza unui abonament lunar/anual, serviciul fiind disponibil pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Aplicatia SOGA va ofera urmatoarele avantaje: evidenta clara a tuturor clientilor, trimiterea automata de alerte prin SMS pentru expirare valabilitate ITP/Tahograf/RCA/CASCO, fidelizarea clientilor existenti si atragerea de noi clienti. Investitia dumneavoastra este de aproximativ 1leu/masina alertata. Mai mult decat atat, puteti castiga timpul pe care l-ati fi pierdut pentru contactarea clientilor, deoarece, alertele SMS se trimit automat.

Aplicatii suplimentare foarte utile

Reprezetantul statiei ITP, la crearea contului in platforma SOGA, va introduce in baza de date toate infomatiile necesare pentru alertarea clientilor. Aceste date sunt necesare pentru a fi folosite in alerte. Selectarea alertelor se face o sigura data si doar la inceput, atunci cand configurezi contul. Aceasta aplicatie ofera un mod diferit si distractiv de a trimite mesaje pe telefon, care vor aduce doar beneficii, cum ar fi, cresterea increderii clientilor in statia ITP, alertarea in timp util fereste clientii de amenzi si chiar de ridicarea talonului (la depistarea in trafic a vehiculelor cu revizia ITP expirata). Aplicatia trimite automat un SMS catre persoanele de contact din baza de date, pentru a-i anunta ca trebuie sa faca ITP-ul sau tahograful, RCA-ul sau CASCO.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#aplicatie, #alerta clienti, #clienti, #afaceri , #stiri afaceri