Angajatii dedicati, cheia succesului unei companii. Tehnici de motivare

Joi, 29 Mai 2014, ora 12:011813 citiri
Angajatii dedicati, cheia succesului unei companii. Tehnici de motivare
Viviana Andone, Learning Arhitect MMM Consulting

V-ati intrebat vreodata ce face diferenta dintre o persoana care realizeaza mai mult decat i se cere, merge dincolo de sarcinile zilnice, este dispusa sa investeasca foarte multa energie in ceea ce face, indiferent de provocare, are o atitudine pozitiva si o persoana care nu crede ca vor exista schimbari in companie, care sustine, "asta nu functioneaza la noi", care face doar atat cat este nevoie pentru a ramane in post?

Cercetarile din ultimii ani ne arata ca angajamentul organizational este cel care face diferenta si ca are un impact crucial in performanta si in modul in care actioneaza oamenii la locul de munca, explica Viviana Andone, Learning Arhitect MMM Consulting. De obicei, fiecare dintre noi cand intra intr-o companie vine cu un nivel ridicat de energie si o atitudine pozitiva.

Afla care sunt tehnicile de motivare a angajatilor, ce maximizeaza performantele si creeaza o atmosfera constructiva in cadrul companiei, in continuarea articolului Angajatii dedicati, cheia succesului unei companii. Tehnici de motivare pe Business24.ro