Andreea Paul: Programul pentru tinerii intreprinzatori: ieri blamat, azi suplimentat cu fonduri

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 20:35 2419 citiri

USL a alocat un buget suplimentar pentru programul destinat sprijinirii tinerilor antreprenori lansat in timpul Guvernului Emil Boc, desi reprezentantii aliantei aflate in prezent la guvernare au criticat constant programul in perioada in care s-au aflat in opozitie, remarca Andreea Paul, vicepresedinte al PDL.

"In anul 2011, cand faceam parte din Guvernul Boc, am gandit impreuna cu o mana de oameni un program care sa sprijine tinerii antreprenori in materializarea ideilor lor: Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

La vremea respectiva, aflat in opozitie, USL nu a ratat ocazia de a contesta initiativa si chiar rezultatele programului. Lasand la o parte criticile la adresa actualei puteri, cu care as putea sa umplu multe pagini, am o singura nedumerire: cum se face ca in timp ce era in opozitie USL a avut numai replici dure la adresa programului, iar acum, prin rectificarea bugetara, i s-a alocat un buget suplimentar?", scrie Andreea Paul intr-un comunicat.

Potrivit vicepresedintelui PDL, programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri beneficiaza de un buget suplimentar, aprobat prin OUG 13/23.08.2012, in cuantum de 10 milioane de lei.

"Concluzia pe care o pot trage este ca acum USL considera acest program ca fiind unul de succes. De succes era si cand dansii erau in opozitie, dar e mai usor sa arunci cu pietre cand nu iti convine si sa iti asumi laudele cand iti convine. Nu mai e o noutate ca USL isi asuma multe din masurile si initiativele guvernului Boc, fara a fi capabili de a-si contura propriile proiecte" incheie Andreea Paul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News