Ambasadorul SUA la Bucuresti: "Vremea industriei planificate de stat s-a incheiat intr-un esec cumplit"

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 14:33
3211 citiri
Ambasadorul SUA la Bucuresti: "Vremea industriei planificate de stat s-a incheiat intr-un esec cumplit"
Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman FOTO: Ambasada SUA

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a declarat vineri, 18 septembrie 2020, ca Romania are nevoie de piete libere, stabile si predictibile si de industrie privata.

"Vremea industriei planificate de stat s-a incheiat intr-un esec cumplit, iar promotorii ei au fost alungati de la putere acum 30 de ani. Tineti-i la distanta! Guvernul Orban recunoaste aceste valori si le pune in practica pentru a dezvolta Romania si pentru a o face mareata! Da, am mai spus-o, si voi continua sa o spun, aceasta este renasterea Romaniei!", a declarat Adrian Zuckerman, care l-a invitat apoi sa vorbeasca pe premierul Ludovic Orban, prezentandu-l cu formula "bunul meu prieten".

Declaratia a fost facuta in cadrul evenimentului organizat de Ambasada SUA la Bucuresti, cu ocazia dotarii Politiei de Frontiera cu 50 de autospeciale Ford, personalizate si echipate special pentru actiuni de supraveghere.

"Aceste vehicule vor fi foarte utile Politiei de Frontiera si reprezinta primul pas in aceasta colaborare intre Guvern si compania Ford, care va trebui urmata de alti pasi in cadrul aceleasi cooperari", a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri, la prezentarea acestor vehicule.

La randul sau, ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a explicat ca vehiculele "sunt incredibil de bine echipate pentru a creste eficienta operatiunilor Politiei de Frontiera", institutie care "reprezinta un partener esential al Departamentului de Justitie al SUA in combaterea traficului de persoane".

Ford Romania va livra 50 de autovehicule special utilate pentru Politia de Frontiera. Avand la baza unitati Transit AWD, acestea sunt echipate de compania Pro Optica in autospeciale de supraveghere Artemis-Ro. Cele 50 de autovehicule vor fi livrate Politiei de Frontiera pana in februarie anul viitor.

Presedintele Iohannis a facut un test-drive cu noul model Ford produs la Craiova: "Mi-a placut masina"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Adrian Zuckerman, #ford, #politia de frontiera, #Ludovic Orban , #stiri afaceri