Afla totul despre ultimele tendinte si perspective in securitatea privata

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 14:291350 citiri
Afla totul despre ultimele tendinte si perspective in securitatea privata

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeza conferinta nationala "Perspective in securitatea privata - Valoarea sociala a serviciilor de securitate", joi, 8, iunie, la Hotel Crowne Plaza.

In cadrul conferintei aflate la cea de-a IX-a editie vor fi prezentate cele mai noi solutii de securitate de pe piata regionala, dar si solutii romanesti premiate peste hotare, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Evenimentul este organizat sub forma de paneluri, fiecare panel abordand cate un aspect derivat din tematica generala. Suntem increzatori ca se va realiza o coeziune eficienta in cadrul fiecarui panel si un schimb de idei interactiv intre invitati si participantii la conferinta", informeaza ARTS.

Cele doua paneluri ale conferintei sunt:

1. Securitatea sistemelor cyber-fizice, provocarea anilor viitori pentru domeniul securitatii private

2. Sistemele antiincendiu moderne - rol in securitatea sociala

Printre interlocutorii invitati se numara reprezentanti ai autoritatilor, reprezentanti ai asociatiilor profesionale partenere si reprezentanti din mediul privat, membri ARTS.

Detalii despre participarea la conferinta "Perspective in securitatea privata - Valoarea sociala a serviciilor de securitate" pot fi gasite AICI.