Afacerea momentului in Romania: Cum sa vinzi produse fizice pe Amazon si de la cine poti invata acest tip de business

Advertorial
Luni, 12 Iunie 2017, ora 10:00
178059 citiri
Afacerea momentului in Romania: Cum sa vinzi produse fizice pe Amazon si de la cine poti invata acest tip de business

In ultimul an tot mai multi romani au luat cu asalt site-ul Amazon.com pentru a-si suplimenta veniturile. Castigurile pot incepe de la 3000 USD/luna si pot ajungi si pana la 100000 USD/luna.

De ce se intampla toate acestea?! Pentru ca Amazon este cel mai mare retailer online la nivel mondial, inregistrand vanzari in anul 2016 de peste 160 miliarde USD.

Ce este si mai interesant este ca peste 80% din incasarile site-ului Amazon din State sunt facute de third-party sellers, acesta fiind exact modelul de business pe care toti romanii l-au adoptat.

Parte cea mai interesanta a business-ului abia acum vine: poti sa faci acest tip de business din fata unui calculator: tu trimiti marfa direct din China catre depozitele Amazon, iar prin sistemul lor ei iti fac toata logistica.

Ideea business-ului pare foarte simpla la prima vedere: cauti un produs pe Amazon.com care are cerere, cumperi un stoc de minim 500 de bucati din China si il branduiesti cu datele companiei tale si il trimiti la Amazon, iar Amazon iti face toata logistica, inclusiv monitorizarea platilor.

Insa pentru a gasi "acel produs" trebuie sa faci o analiza a respectivei piete, sa stii sa-ti alegi un furnizor care sa-ti ofere calitatea pe care tu o doresti, sa stii sa negociezi cu el, sa ai o logistica bine stabilita, sa stii sa listezi si sa lansezi produsul pe Amazon. Insa daca esti la inceput de drum este posibil sa intampini greutati sau chiar sa faci anumite greseli care te pot costa bani.

Insa daca chiar iti doresti sa incepi un astfel de business iti recomandam sa te alaturi comunitatii Amazon HUB, care este in acest moment cea mai buna comunitate de antreprenori online din Romania.

Pe site-ul lor, www.amazonhub.ro vei gasi toate informatiile despre aceasta comunitate si despre cursul Amazon StartUp, curs prin care afli toate secretele acestui tip de business de la A-Z, vei primi inclusiv suportul lor logistic si cele mai utile si eficiente tips-uri online prin intermediul webinariilor live. Totul este prezentat foarte simplu si succinct, in limba romana, cu exemple, prin template-uri si filmulete explicative.

De ce este important sa urmezi un astfel de curs?

Cu totii am aflat ca informatia este foarte importanta, iar secretul succesului in orice business este sa ai informatia si know-how-ul atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Prin intrarea in comunitatea AMZ HUB dorim sa te informam ca vei avea parte de tot sprijinul si de toate informatiile necesare pentru a-ti constui acest business cu succes.

Acest curs acopera toti pasii unui unei astfel de afaceri, fiind format din 5 module, iar durata intregului curs este de 4 luni de zile.

Pretul cursului este de 3.200 lei, acest pret fiind unul infim daca este sa ne referim la informatiile pe care le vei acumula pe parcursul lui.

Cum este structurat cursul Amazon StartUp?

MODULUL 1: CAUTAREA PRODUSULUI

  • In acest modul afli inca de la inceput ce mindset ar trebui sa adopti pentru a avea success in acest business.
  • Vei avea acces in cea mai mare si de success comunitate de antreprenori online, urmand a invata cum ne putem ajuta reciproc.
  • Vei afla cum sa interpretezi datele de pe Amazon si sa-ti cauti un produs de succes.
  • Vei parcurge toti pasii din acest modul intr-un mod cat mai sigur, urmand a te concentra doar pe un singur produs, acest lucru te va ajuta inca de la inceput sa controlezi foarte bine acest proces si te va proteja in acelasi timp si din punct de vedere financiar.
  • In acest modul vei afla toate baremele dupa care trebuie sa te orientezi, astfel tu vei alege acel produs care are cel mai mare potential.

Acest prim modul este gandit ca fiecare persoana ce doreste sa intre in acest tip de business sa se familiarizeze cu procesul de cautarea al produsului si cu catalogul online al celor de la Amazon. La sfarsit vei suntem convinsi ca vei gasi produsul potrivit pentru tine.

MODULUL 2: NEGOCIEREA CU FURNIZORUL

  • In acest modul o sa inveti cum sa efectuezi un transport de marfa China-USA si cum fii sigur ca marfa pe care ai comandat-o este la standardele la care iti doresti.
  • Vei afla modul in care gandesc cumparatorii americani inainte de a cumpara orice produs.
  • Prin intermediul acestui modul vei invata cum sa-ti pui in valoare creativitatea si ideile pentru a aduce un plus valoare produsului tau.
  • Vei invata cum sa-ti alegi furnizorul pentru a fi sigur ca produsul tau este exact cum iti doresti.
  • Vei invata cum sa-ti fabrici produsul din China la cel mai bun pret.
  • Afli cum sa-ti creezi o relatia foarte stransa cu furnizorul tau, acest lucru te va ajuta sa obtii cel mai bun raport calitate/ pret, plus multe alte avantaje inca de la inceput.

Treaba fiecarui cursant va fi sa-si creeze cea mai buna oferta din nisa in care faci parte, sa caute, sa negocieze, sa ceara monstre, toate acestea pentru a gasi cea mai buna oferta de la cel mai de incredere furnizor. La final urmand a cumpara primul stoc cu destinatia Amazon, America.

MODULUL 3: LISTAREA PRODUSULUI

  • Cand lansezi produsul pe Amazon nu vei avea nevoie de un magazin online, deoarece o sa folosesti cea mai mare platforma de e-commerce din lume, ce are o putere de vanzare inimaginabila.
  • In acest modul vei invata cum sa-ti setezi contul de amazon si sa vinzi fara problem din Romania.
  • Vei afla ce inseamna SEO pe Amazon (Search Engine Optimization), totul pentru a-ti optimiza pagina produsului pe care-l vei vinde.
  • O sa inveti toate secretele unui listing ce ii v-a oferi o extra expunere produsului tau (poze, titlu produs, descriere produs, bullet points, etc).
  • Listarea produsului va fi oglinda muncii tale pana in acest moment, iar aceasta trebuie sa fie net superioara fata de competitia ta.
  • Te vom invata toate secretele noastre pentru a avea o conversie foarte buna, secrete pe care multi din cei ce vand pe Amazon nu le stiu.

In Modulul 3 vei invata cum sa-ti setezi contul pe Amazon si cum sa-ti construiesti un listing care vinde cu succes.

MODULUL 4: LANSAREA PRODUSULUI

  • Vei afla toate secretele noastre ce te vor ajuta sa-ti vinzi produsul cu succes.
  • Te vom invata cum sa te rank-uiesti cat mai repede si sa obtii review-uri pozitive pentru listarea ta
  • Vei afla cum sa-ti optimizezi campaniile de PPC (Pay-Per-Click). Prin aceste campanii de PPC vei invata cum sa apari in primele cautari pe Amazon.com, acest lucru o sa-ti ofere o expunere extraordinara.
  • Vei afla cum sa-ti adauci trafic extern care sa-ti propulseze produsul pe un ranking cat mai bun

Fiecare cursant va trebui sa-si construiasca o strategie de lansare pentru produsul lui, fiind ajutat de know-how-ul nostru.

MODULUL 5: FISCALITATEA PE AMAZON

  • In acest modul vei invata cum functioneaza Amazon din punct de vedere fiscal
  • Iti vom prezenta diferite forme de organizare juridical (PFA, SRL, LTD si LLC)
  • Vom discuta despre inregistrarea in scopuri de TVA
  • Vei afla daca iti trebuie sau nu cod EORI
  • Iti vom recomanda cei mai buni specialist din acest domeniu

Fondatorii AmazonHUB au creat grupul gratuit de Facebook, ce poate fi accesat AICI. Aici vei afla toate raspunsurile la intrebarile tale arzatoare despre acest business, vei putea interactiona cu membrii grupului si vei primi sfaturi, testimoniale si exemple reale de succes legate de sellerii din Romania, insa nu vei avea acces la tot cursul Amazon StartUP.

Avand in vedere toate aceste informatii utile despre comunitatea AmazonHUB si despre cursul AmazonStartUp, de ce sa nu investesti in pregatirea ta astfel incat datorita celor invatate in acest curs sa iti poti construi un business de succes? Cunoasterea inseamna succes iar succesul inseamna bani!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#afeceri online, #afaceri Amazon, #amazon hub, #amazon startup , #afaceri online