Afacere de 12 milioane de euro pentru Roman Brasov in Dubai

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 22:01
3536 citiri
Afacere de 12 milioane de euro pentru Roman Brasov in Dubai

Autobuzele produse de Roman Brasov ar putea ajunge pe strazile din Dubai. Uzina brasoveana a primit solicitari din partea unei companii din Dubai pentru 100 de unitati produse sub marca Urban Crosstown.

Managerul companiei din Brasov, Carol Rugacs, spune ca discutiile sunt intr-un stadiu destul de avansat, dar mentioneaza ca nu a fost inca semnat contractul.

In conditiile in care un autobuz de tipul Urban Crosstown costa 120.000 de euro, valoarea totala a contractului ar fi de aproximativ 12 milioane de euro.

Autobuzul Urban Crosstown are motorizare Euro 5, podea total coborata, caroserie autoportanta, dispozitive tehnice destinate sa faciliteze accesul persoanelor cu mobilitate redusa si sistem de siguranta care nu permite plecarea autobuzului cu usile deschise. Are o capacitate totala de 91 de persoane, pe scaune si in picioare, si atinge o viteza maxima de 80 de km/h.

In august 2011, la un an de la lansarea productiei autobuzelor la Roman Brasov, directorul societatii anunta ca firma reusise sa vanda 60 de astfel de vehicule.

Primul autobuz Urban Crosstown a iesit din fabrica de la Roman Brasov in 2011.

Citeste mai multe despre Afacere de 12 milioane de euro pentru Roman Brasov in Dubai. pe Business24.ro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#autobuze Roman, #afaceri Roman Dubai, #autobuze romanesti Dubai , #fabrica