Videanu si-a facut blog pentru a apara "libertatea si drepturile castigate in '89"

Joi, 05 Iulie 2012, ora 20:20
1242 citiri
Videanu si-a facut blog pentru a apara "libertatea si drepturile castigate in '89"
Foto: videanu.ro

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, are, incepand de joi, propriul domeniu web sau, cum ii spune democrat-liberalul, mai simplu, "blog".

Motivul pentru care a intrat in online este acela ca, din cauza guvernarii USL, "libertatea si drepturile castigate de Romania in 1989 sunt in pericol", iar Romania risca sa ajunga un stat diactatorial, scrie Adrian Videanu in primul sau text publicat pe blogul personal.

Videanu, apel la bucuresteni: Sa manifestam impotriva abuzurilor USL

"De ce am deschis acest blog? In aceste momente, libertatea si drepturile castigate in 1989 sunt in pericol. E vorba de drepturile si libertatile fundamentale ale fiecarui roman, indiferent daca voteaza cu USL, PD-L sau cu nici un partid. S-a creat un precedent foarte periculos si daca nu facem nimic ajungem la un stat dictatorial", considera pedelistul.

In opinia noului presedinte al organizatiei de Bucuresti a PDL, votul politic la alegerile locale din aceasta primavara a fost unul negativ si a aratat cat de mare este deficitul de comunicare intre oamenii politici si societate.

Astfel, continua Videanu, loviturile impotriva statului de drept la care asistam se bazeaza pe credinta ca oamenii au devenit nepasatori si ca nu sunt interesati de ceea ce se intampla in politica. "Este si unul dintre motivele pentru care am deschis acest blog", subliniaza democrat-liberalul.

Adriean Videanu, presedinte interimar al PDL Bucuresti

Nu in ultimul rand, Videanu avertizeaza ca nu a deschis acest blog "numai" ca sa raspunda atacurilor la adresa lui: "Nu am deschis insa acest blog numai ca sa raspund la atacuri. Este destinat in primul rand dezbaterii de idei, dialogului constructiv si cu buna credinta, cu un obiectiv de 0% demagogie".

Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, a fost desemnat, la inceputul acestei saptamani, presedinte interimar al organizatiei PDL din Bucuresti.

A.T.

”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
Parlamentul European (PE) a lansat luni, 29 aprilie, videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, în cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se...
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan, primarul Capitalei a declarat luni, 29 aprilie, că în acest moment, principalul contracandidat al său este Cristian Popescu Piedone. El a arătat că şi-ar dori ca PNL să facă...
#Adriean Videanu blog, #Adriean Videanu online, #Adriean Videanu domeniu web, #Adriean Videanu libertate drepturi, #Videanu presedinte PDL Bucuresti , #PDL