Videanu se plange ca are rate la banca de milioane de euro anual

Duminica, 10 Octombrie 2010, ora 17:47 1743 citiri

Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a estimat ca societatile pe care le detine ar putea valora 20 -30 de milioane de euro, dar ca trebuie luat in calcul si faptul ca ele au "credite de 22 de milioane de euro".

Tinand cont ca ratele sale se ridica la cateva milioane de euro anual, Adriean Videanu a dat de inteles ca nu ii este chiar usor sa le achite, desi este cotat ca unul dintre cei mai bogati oameni din Romania.

De asemenea, Adriean Videanu a subliniat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV, ca averea sa este doar cea din specificata in declaratii.

Mai mult, terenul de sase hectare al fabricii Titan Mar din Bucuresti, detinut de Videanu, este in prezent "gajat la banca pentru a lua credite".

Intrebat cat este factura la gaze in noua sa casa, Videanu a replicat: "Nu stiu. Nu locuiesc, casa nu este gata. Chiar daca mi-am trecut-o in declaratia de avere...pentru ca, nu stiu daca stiti, chiar din 2004 cand a inceput constructia, eu am trecut acolo, am pus un asterix, ca sa nu existe niciun fel de suspiciune".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza PeterPan
PeterPan
rank 5
M-a impresionat pana la lacrimi
Poza capra-vecinului
capra-vecinului
rank 2